НАЙ-НОВИ:

Старозагорецът Пламен Русев с европейска награда „Герой на малкия и среден бизнес“

Старозагорският предприемач Пламен Русев бе удостоен с европейската награда „Герой на малкия и среден бизнес“. Номинацията за високото
отличие е получена от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел

Наградите „Small and Medium Entrepreneurs of Europe” на Европейския парламент отличават и стимулират развитието на малките и средните фирми, които според данните на ЕП са гръбнакът на икономиката. Тази година „SMI of Europe” дават персонален приз и на личност, която подпомага развитието на предприемачеството, бизнеса и общността.
Церемонията по връчване на отличията се проведе в Брюксел. Наградата получи синът на старозагорския предприемач и общественик – Виктор Русев.

[ad id=”225664″] Пламен Русе е общински съветник от ПП ГЕРБ в Стара Загора, председател на ПК по общинска собственост и стопанска политика. Член е на НИС на Предприемачи ГЕРБ. Магистър е по „Изчислителна техника“ от Техническия университет в София и „Счетоводство и контрол” от УНСС. Доктор на науките от Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград. Бил е народен представител от ПП ГЕРБ в 41-то Народно събрание. Управлява група компании, работещи в областта на туризма, строителството и химическата промишленост.

Русев е един от инициаторите на идеята за създаване на рекламен бранд „Стара Загора – Център на Вселената“. От години работи за развитието на туристическия бранш в региона, както и за утвърждаването на Стара Загора като център за културно-исторически туризъм. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...
  1. Леле – нова версия на Герой на социалистическия труд. Не той, а тия, които кризата, Бойко и Дянков не успяха да унищожат, трябва да са герои.

Вашият коментар

Виж още:
До последно конвоирането на Северин Красимиров се пази в пълна…