НАЙ-НОВИ:

Стара Загора се представя в Международно туристическо изложение

Община Стара Загора ще се представи на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“, което ще се проведе от 15 до 17 февруари 2017 г. в София.

В зала 3, щанд 40, на Интер Експо център, посетителите ще получат информация и материали за възможностите за туризъм, туристическите обекти, настаняването и конферентната база, както и за местата за хранене, атракции и развлечения на територията на града и общината. Събитията, включени в културния и спортния календар на Община Стара Загора, са представени по месеци на повече от 60 страници в специално луксозно издание с богата информация и пълноцветен печат, придружени с много автентични снимки.

Акцентите в програмата за изложението са кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017 “, Фестивалът на виното и културното наследство „Августиада“, с участието на Царицата на фестивала за 2016 г., концерт на Трио Реверанс  – Държавна опера – Стара Загора. Ще бъде представено и премиерното събитие на лято 2017 – Рок фестивал – Мидалидаре /Midalidare – Rock In The Wine Valley/.

В рамките на първия ден е предвидена дегустация на антична кухня и жива  бира, а през втория ден ще се дегустират вина.

image0 (9K)

Събитията се осъществяват в партньорство с Регионалния исторически музей, Държавна опера – Стара Загора, Търговско-промишлена палата и хотелите  „Форум“, „Уникато“  и „Парк-хотел Стара Загора“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Френската прокуратура ще разследва кандидат-президента Франсоа Фийон за фиктивната работа…