В Стара Загора: Колата се заби с такава скорост в дървото, че грохотът беше оглушителен (СНИМКИ))

За тежка катастрофа в Стара Загора съобщи в рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА очевидец.

Около 19,30 часа тази вечер джип „Мерцедес“ ML е сякъл пътя на „Ауди“, движещо се в лявата лента по бул. „Патриарх Евтимий“, а джипът е тръгнал да прави ляв завой към ул. „Васил Левски“, карайки в дясното платно. Инцидентът е станал на кръстовището до малката „Багира“.

„Ауди“-то с такава скорост се заби в дървото, че грохотът беше оглушителен. Ужасяващо беше. Това разказва свидетелят.

Автомобилът „Ауди“ е със старозагорска регистрация, а БМВ-то – с чужда. И в двете коли са били младежи. В леката кола са били двама, а в джипа – 4 или 5. Всички еърбеци на джипа са се отворили веднага.

Аз видях две линейки, които дойдоха много бързо, пристигна и криминална полиция – продължи разказа си очевидецът на катастрофата. А пожарникари помогнаха да извадят двете момчета от „Ауди“-то и ги качиха в линейката за болницата.

Резервоар на течност за чистачки беше изхвърчал на 50 м нагоре към Медицински център „Сано“. Докато постоях на мястото, други хора, дошли по „Патриарха“ отгоре, казаха, че на кръговото движение до мол „Галерия“ са станали свидетели как вероятно същият джип се е вихрил там като състезател.

Други присъствали на мястото коментирали, че отсреща – на югозападния ъгъл на кръстовището, има „Млечна кухня“ и там пресичат много майки с колички. Там се прави и обратен завой надолу към „Ген. Столетов“, минават и пешеходци и точката е изключително невралгична.

Какво е състоянието на пострадалите

 


image0 (9K)