НАЙ-НОВИ:

Станишев отвърна на Борисов: Когато политиците се замерят с думи, обиждат хората

“Политиците не бива да се замерват с думи, хората не са глупави”, това ги обижда. Така президентът на ПЕС Сергей Станишев коментира думите на премиера Бойко Борисов към БСП – “чеверме социалисти”.

Станишев бе гост в предаването “Тази неделя” по бТВ.

Всеки един политик трябва да бъде по-смирен към българските граждани. Всеки един от гражданите има равни права, независимо от образованието си, изтъкна той по повод на думите на Борисов, че социалистите разчитат на къса памет и хора с ниско образование.

Кампанията е кутията на Пандора, каза още Станишев в отговор на въпрос за социологическите изследвания, даващи минимална преднина на БСП.

Европейските и българските социалисти имаме общи идеи и цели, подчерта президентът на ПЕС.

Като лидер на опозицията се срещнах само веднъж с премиера Бойко Борисов – по темата за АЕЦ “Белене”, каза в отговор на въпрос Станишев.

По повод на обвиненията в задкулисие, отправени от Борисов, Станишев каза: Винаги съм странял от икономически групировки, политиката трябва да създава равни условия за всички.

Очевидно, че предложението за Пеевски, беше грешка и аз съм си платил цената, отговори на въпрос той.

Който гледа в миналото, прави грешки, защото се спъва, добави бившият премиер. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
На традиционно Великденско бдение в базиликата "Св. Петър" снощи папа…