Станишеви на луксозна ваканция в Боровец – броят по 600 лв. за вечер

Сергей Станишев и семейството му са си подарили зимна почивка в Боровец в първия месец от новата година, е видял ексклузивно „Ретро“.

Лидерът на ПЕС и съпругата му Моника заведоха общо четирите си деца в един от най-луксозните хотели на Балканите – „Ястребец“. Там една нощувка в най-семпла двойна стая в момента струва 333 лева, но тъй като многолюдната фамилия на Станишев наброява общо 6 души, те си наели една от финландските вили, които също са собственост на хотелския комплекс, съобщава изданието.

За нея на нощ се плащат по 668 лева, а в цената не влиза нищо друго освен спане, вкусна закуска и безплатно ползване на всички атракциони в хотела, сред които сауни, басейни и други спа помещения. Сергей, Моника и децата също са запалени скиори, но този път оставили спусканията на заден план и предпочели топлината и уюта на хотела. Освен че се поглезили край басейна, вечерите изкарвали в първокласния ресторант, а после местили забавата в пиано бара. Най-щастливи от наситената програма били децата, които се радвали, че родителите им са съвременни хора и не се дърпат да пеят и танцуват с тях.

Двамата общи наследници на Станишев и Моника – Дария и Георги, са все още твърде малки и им се доспивало рано, но пък доведените деца на бившия премиер от предходния брак на жена му купонясвали наравно с тях. От първия си съпруг Моника има също дъщеря и син, които са кръстени на нея и на експартньора ѝ. Момичето се казва Моника, а момчето – Венцислав. Девойката е студентка по маркетинг в един от най-престижните университети в света – този в Ню Йорк.

Тъй като била сред най-изявените в курса, пътувала и в кампусите на вуза по света, като последно пребивавала и учела за няколко месеца в азиатския мегаполис Шанхай, Китай. Брат й също бил студент, но бил по-свит и срамежлив и не се включвал даже и в семейните снимки по празници. Венцислав липсва и от фотосите от почивката на Станишеви в Боровец, но от хотела доверяват, че той също е бил там заедно с тях.

Ретро


image0 (9K)