НАЙ-НОВИ:

Стана ясно кои са загиналите във верижната катастрофа на АМ “Марица”

Установена е самоличността на двамата водачи на тежкотоварни камиони, които загинаха при верижната катастрофа тази сутрин на автомагистрала „Марица“ край Харманли.

Кошмарна верижна катастрофа с много тирове и леки коли на АМ “Марица”

И двамата са били шофьори на тирове с турска регистрация, предават от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.   Първоначално е била установена самоличността на шофьора на единия от камионите, който е турски гражданин, на 46 г. Впоследствие е била установена самоличността и на другия починал, който е български гражданин на 62 г., също управлявал автомобил с турска регистрация.

До момента е ясно, че на четирима са причинени средни телесни увреждания, а още няколко имат по-леки наранявания. Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за пътнотранспортното произшествие, в което са участвали 22 товарни автомобила. Разследването е възложено на екип   от четирима следователи от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Хасково. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

image0 (9K)
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Община Стара Загора и сдружение „Брат За Брата“  си подават…