НАЙ-НОВИ:

Става страшно: Сашо Диков нарече депутата Антон Тодоров от ГЕРБ “безподобен мръсник” в парламента!

Истински екшън си спретнаха в кулоарите на Народното събрание журналистът Сашо Диков и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Повод за зрелищната кавга бяха обвиненията на избраника, че телевизия Би Ай Ти се финансира от бившия собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев, който в момента живее в Белград, укривайки се от българското правосъдие. Подобен намек Тодоров направи към тв водещата Люба Кулезич.

[ad id=”225664″]

„Литфинг ли е Кулезич?, обърна се няколко пъти Антон Тодоров към Сашо Диков, припомняйки негов скандал с Люба Кулезич от преди няколко години в БТА. Журналистът не отговори на въпроса, но няколко пъти каза на депутата от ГЕРБ, че „не му отива да пада толкова ниско“. „Дали е лифтинг или не, аз не мога да кажа, защото не съм присъствал на…“,опита се да отговори Диков на депутатското питане. От думите на Антон Тодоров стана ясно, че е ядосан от предавания на Би Ай Ти, свързани с неговата книга „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите.“ Тодоров обясни на Диков, че BiT, телевизията, в която той работи, показва по едностранен начин гледната точка само и единствено на банкера-беглец Цветан Василев. “Да му станете адвокат на този наглец е безобразие”, обърна се депутатът към скиора. “И това го правите точно вие, който сега се явявате адвокат на Кулезич, а преди време я нарекохте “лифтинг”. Лифтинг ли е Кулезич”, попита повторно Тодоров. Тогава вече Диков се обърка тотално и започна да се оправдава. А политологът продължи: “Кога си променихте отношението към Кулезич, след като тя обиди дори баща ви”. Диков не можа да отговори на този въпрос, но със следващия Тодоров го нацели точно в ахилесовата пета. “Вие можете ли да се прекръстите, че не сте взимали пари от Цветан Василев”, попита гербаджията.

[ad id=”225664″]

Диков остана като гръмнат и обясни, че никога не се е прекръствал.
Настоящият гербер обаче продължи с атаката срещу журналиста: „Прекръстете си и кажете: „Никога не съм вземал пари от Цветан Василев!“. Тогава разяреният Сашо Диков се закле в дъщеря си и се обърна към Антон Тодоров с думите: „Мръсник безподобен! Мръснико, безподобен! Лъжец безподобен! Наглец!“ На което Антон Тодоров отговори: “Аз съм жесток към враговете си! И вашето отношение месеци наред докарва тази ситуация! Притежавам неповторимия талант да изкарвам враговете си извън нерви. Признавате ли го в случая?, попита победоносно депутатът от ГЕРБ. „Признавам го в случая, защото сте безподобен наглец и лъжец!“, отговори му Сашо Диков, гонейки го по кулоарите на парламента. Антон Тодоров в движение продължи със заплахите срещу програмния директор на телевизия Би Ай Ти. „Диков, винаги може да има по-нагли от вас, по – нахални и по-брутални. Аз съм по-нагъл и по-брутален от вас и трябва да го знаете! Не се занимавайте с мен! В момента, в който вие спрете, аз ще продължа и ще мина през вас, по начина, който зная аз да го правя“, каза с гордост народният представител.
Сашо Диков му отговори: “Грам достойнство нямате, грам!“. На което Тодоров отвърна, че това е негово лично мнение, което не е факт.
Цялата свада стана в присъствието на минаващи депутати, които не реагираха на безподобното поведение между журналист и “народен избраник”.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Представяме ви един интересен руски психолог с 30-годишен стаж, който…