НАЙ-НОВИ:

От спрели го катаджии Андрей разбрал, че е мъртъв от 9 години, та ходил да го съживят по документи

Публикуваме дословно поста на потърпевшия във Фейсбук. То няма и какво да добавиш, нито пък можеш да го измислиш, примерно като виц – няма да ти стигне фантазията. Най-парадоксалното е, че не е и единствен случай, та затова Андрей подробно описва какъв е пътят в институциите, за да възкръснеш

Andrey Georgiev Georgiev се чувства жизнен.

Нека ви споделя какво ми се случи през тези 3 дни. В Неделя на влизане в София ме спря патрул на Пътна полиция, защото не бях включил дневните светлини на колата. При проверката се оказа, че шофьорската ми книжка е невалидна от 2010 година (да точно така преди 9 години) поради причината че съм починал. Интересното в случая е че през 2013 година имам акт, който съм и платил. Имам и няколко електронни фиша които също са платени.

Още по-интересно е че съм спиран поне 5 пъти за тези години и никой до момента не е забелязал че съм мъртъв по шофьорска книжка. Оказа се, че полицаите които ме спряха нямаха никаква идея какво да правят и по съвет на някакъв дежурен ми върнаха документите и ми пожелаха приятен ден, а на въпроса ми какво да направя за да бъда отново жив и правоспособен водач ми казаха че нямат никаква идея.

Та всичко приключи благополучно днес в Столичния КАТ и понеже жената на гишето ми каза че съм 2-ри такъв случай, реших да споделя с вас какво се прави. Отивате в КАТ, там където се подават заявление за издаване на дубликат на СУМПС. Давате си шофьорската книжка и личната карта – необходимо е да сте “Жив” по лична карта, и те ви съживяват в системата. Ако са ви уморили в друг град, както беше в моя случай – ВАРНА,се налага да зачакате известно време тъй като съживяването става по местоумиране. 

Та така… Отново съм официално Жив водач на МПС… след 9 години в които не съм и подозирал за своята кончина и че реално съм неправоспособен водач.

Е … нема такава държава! Положението е Мики Маус от където и да го погледнеш. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Осъдиха 47-годишния М.И., на 47 г., обвинен за това, че…