НАЙ-НОВИ:

Според пророчество ще има война между Турция и Гърция

Когато това се случи, 10 световни столици ще бъдат прехвърлени в една. Една световна, международна и контролирана от евреи.
Точно когато столиците се обединяват, всеки служител ще бъде махнат. Гърция ще банкрутира и хората ще гладуват.

[ad id=”255238″] Тогава Турция ще започне провокации и атаки на територията на Гърция.
Малко след като Турската армия навлезе в Гърция и Родопи планина, Русия ще се намеси и ще навлезе с армия в Турция като отговор на атаките срещу Гърция. Русия ще иска да запази Константинопол за себе си, както и Босфора.
Русия ще се опита да задържи положението, но няма да може. Всичко това ще продължи 2-3 месеца. Ще иска да се установи власт на това място но Юдейските сили ще нападнат заедно със САЩ.
Всичко това ще се придвижи към региона на Византия, защото Византия е била откъсната от Ватикана и дадена на Турция.

[ad id=”263680″] След това срамните наследници, нарекли себе си Европейци, ще бъдат поразени от гнева на Господ и събрани накуп в региона на Византия, и няма да имат дори време да попитат какво се е случило.
На бойното поле тогава само за 3 дни и нощи на битки, ще има над 700 милиона мъртви. Без жени и деца – само мъже.
Разбирате ли? Всичко това ще започне от Константинопол (Истанбул). Единствено незасегната ще остане българската църква Света София. По това време ще започне възраждане. Ще се завърнем към корените си. Гърция ще е много обедняла, но ще се издигне. Няма да стои на едно място. Ще се върне към корените си.
Старите граници на Византия ще бъдат възстановени – Мала Азия, Понтус(?)… Корените на гръцкия народ са там.
Разказах Ви кратко какво ще стане. Не е само това, има и още, но това, което казах е достатъчно да си направите картината.

[ad id=”225664″] Клането ще се случи при първата тежка зима, която е веднага след големите аномалии. Тогава Русия ще навлиза тук (Гърция, бел.авт.) Американците няма да одобрят това и Израел ще иска да ги отблъсне. Точно тогава ще се почне клането.
Тогава ще се появи ангел от небето и ще ги успокои. Тези, които са се събрали да се бият, водят с тях и наемници. Американците и японците водят с тях наемници, много наемници. Защото главната цел на Юдаизма е да заличи Православното Християнство от земята. Така, че когато започнат, ангел ще слезе от небето и ще ги успокои, ще ги накара да загубят ума си, да изпитат крайна омраза едни към други. Ще искат да се избиват взаимно.
Както казах, тежкия край ще дойде след 3 дни и нощи на напрестанно клане. Тогава 10 ангела ще се появят и ще кажат: Спрете, отмъщението е достатъчно. Успокоите се.
Тогава малкото останали живи ще се пробудят. Ще се запитат какво правят там. Защо са се избивали едни други.
Тези малко ще се завърнат в Европа. Тогава този ангел ще съживи истинските хора на Византия пред очите на хората. Истинските лидери ще бъдат посочени от ангела да водят народа на Гърция.
Тогава ще започне и възраждането на човечеството.
След като Турция нападне в изблик на слабост, ще е тотално съкрушена и заличена от Русия. Името на тази държава никога повече няма да бъде чуто и много църкви ще бъдат издигнати на територията на някогашната голяма държава.
След края на тази кратка, но унищожителна за човека война, големите сили ще се избият взаимно. Христос ще вземе скиптъра в ръцете си и ще дойде със Свети Йоан във Византия.
Светеца Паисий Атонски казва, че турците ще страдат много. Руснаците ще дойдат от България и ще направят това, което е казано в пророчеството на Свети Космас Атолски. Големите ще гледат това, Гърция ще си вземе обратно Константинопол с помощта на Господ. И ще се случи доброто само на Православните Християни.

[ad id=”263680″] В друго свое видение, той казва, че Турция ще бъда разкъсана от съюзниците си. Той няма да види това, нито децата му, но армията на Гърция ще марширува и в Константинопол.
Първата атака на Турция ще дойде по морето, но голяма вълна ще премахне флота им на 6 мили от брега. Това ще предизвика серия събития след това. Русия ще нападне Турция от България, като ще загубва първите битки, но с цел да даде фалшива надежда на Турция. След това ще превземе територията и ще я даде на Гърция.
Турция ще бъде унищожена от картите и историята, защото е нация, която не е угодна на Господ. Една трета от турците ще останат там, където са корените на народа (кюрдите). 1/3 ще бъде спасена, защото ще приеме Християнстово, и останалата 1/3, основно младежи, ще бъде избита във войната.
Той обяснява, че Турция ще се разкъса на 4 парчета. И това ще започне много бързо. Когато кюрдите започнат да се борят за земята си и Армения поиска своето.
Казва също, че Англия и Америка ще им дадат Константинопол, не защото харесват Гърция, а защото ще е в техен интерес. Турците ще направят провокации по море, тогава ще има глад и ембарго.

[ad id=”225664″] Когато армията на Русия освободи родопите и навлезе в Турция, ще го прави заради техни интереси, но ще помага ина Гърция. Тогава Турция ще изпрати още армии да защитават територията и ще дръпне армии от окупираните територии. Но когато страните от Обединена Европа (ЕС може би? НАТО?) видят, че Русия взема територии, ще кажат: Защо и ние не идем да си вземем малко територия? Но всички ще търсят големите парчета и това ще ги вкара във обща война на територията на Гърция.
Тогава Гърция ще постъпи мъдро като северната си съседка и няма да праща армия за война, а да пази само границите си, и така ще запази народа си без да даде жертви. И когато във финален напън Турция нападне Гърция, Руската армия ще я разкъса.
За 6 месеца Русия няма да изтегли армията си, и Запада ще започне да събира армия, за да нападне. Войната ще е световна и ще донесе големи загуби за Русия. Ще бъде толкова яростна, че в градовете ще текат реки от кръв.  България, Гърция и Кипър няма да вземат участие в тази война.
Тази война ще е урок за човечеството и край за вечния враг. Земите на Гърция ще са свободни и Константинопол, разрушен до основи, ще бъде построен отново от гръцкия народ и ще е отново на Гърция. Светите меси ще започнат отново да се водят в църквата Света София.

[ad id=”263680″]

Из пророчеството на Паисий Атонски

Кой е монахът Паисий: Повече от 40 години Паисий е прекарал в аскетични подвизи в Светата планина Атон. Той е един от най-уважаваните гръцки старци, почитан и в Русия. За стареца е написано следното: „Дясната му ръка не била добре поради постоянното кръстене и молене посредством броеницата. Въпреки проблемите с ръката, той продължавал да се моли. Броеницата държал в дясната ръка, а кръстенето извършвал с лявата… Старецът приличал на воин, който се бие с врага с „оръжието на правдата в дясната и в лявата ръка“. През януари 2015 г. Светият синод на Вселенската патриаршия го обяви за светец. Паисий е включен в месецослова на Руската православна църква. Когато бил млад, преди да отиде в Атон, той три години и половина служил като радист в гръцката армия.

Зарата Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Инцидентът е станал в събота срещу неделя. Александър Х. с…