НАЙ-НОВИ:

Софка прави майка си звезда

Софи Маринова сбъдна още една своя мечта. Ромската перла записа дует с най-важния човек в живота си – майка си. Изпълнителката от години иска с родителката й да застанат рамо до рамо и да пеят. И ето че най-накрая това се случва. Мама Мара и Софчето буквално взривяват с новия си хит. За да е още по-силно посланието, клипът към парчето е заснет пред родната къща на Маринова в Етрополе. Във видеото участие взима и бащата на Софи – Марин, а дейно се изявяват и всички комшии на Маринова от махалата.

Единствено липсват другите двама любими мъже на певицата – съпругът й Гринго и синът й Лоренцо. Софка е с бяла рокля, а останалите около къщата правят истинско джамбуре. Всички не спират да друсат кючек и да танцуват под ритмичните звуци на музикантите. Таткото на ромската перла се е барнал с елегантен костюм и постоянно се кълчи и пляска, докато щерка му вие глас на улицата.

 “Записах най-милия дует в живота си с моята майчица. Правила съм много песни, снимала съм много клипове, но никога не съм била толкова щастлива и емоционална на мой проект. Тази песен ще остане в сърцето ми завинаги, защото вътре пея с моята майка, а баща ми участва във видеото”, разкрива Софка, която още пази в тайна как ще се казва дуетната й песен с майка й, писа “България Днес”.

 

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Позиция на Н.В. Цар Симеон II През изминалия уикенд Царицата…