Софка позлати мъжете си, за месец пръсна 300 бона за кола, злато и парцали

Само за две седмици ромският славей се изръсил с близо 300 000 лева, за да порадва сина си Лоренцо и гаджето си Гринго, който неотдавна излезе от зандана, писа „Галерия“.

[ad id=“225664″]

Влюбената Софка се опитала да компенсира несгодите на мачото в затвора. Затова го зарадва с мощно возило – тип пикап с двойни гуми. Гринго останал слисан като го видял пред дома им, но радостта му бързо секнала. Оказва се, че за подобен автомобил се изисква категория „С“, каквато мускулягата нямал. Не му се явявало и на кормуване и затова накарал Софка да смени подаръка си с лека кола.

Тя му купила най-новия мерцедес S – класа за близо 260 000 лева.

Две седмици по-късно Маринова хвърлила куп пари и по 16-годишния си син Лоренцо. Той получил златна обеца с черни диаманти, направена по поръчка. На бижуто е гравирано и името на тийнейджъра и струвало няколко хилядарки. Отделно се изръсила с над 10 бона за маркови дрехи за хлапето и марков парфюм.

[ad id=“236993″]

На всичкото отгоре ромката успяла да организира парти. Затворила цял ресторант в Етрополе, за да събере родата на почерпка. Целият масраф и подаръци за мъжете й възлязъл около 300 000 лева.

http://BNews.bg


image0 (9K)