Софи Маринова се появи в съда в Айтос с черен тоалет и разкри интимна тайна по време на заседанието…

Започна заседанието в съда в Айтос, на което се гледа мярката за неотклонение на половинката на фолк дивата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго. Припомняме, че Гринго бе арестуван през нощта в петък срещу събота. Полицаи щурмували къщата му в ромската махала в Айтос и изкарали с белезници гаджето на Софи Маринова. Днес стана ясно, че арестът е заради изнудване на известния айтоски бизнесмен Асен Атанасов-Ариф.

Певицата се появи облечена цялата в черно, с екстравагантни очила. Софи Маринова демонстрира добро настроение, но бе лаконична в отговорите си към медиите, пише „Флагман“.

[ad id=“225664″]

Софи Маринова сподели интимна тайна по време на заседанието, на което се гледа мярката за неотклонение на половинката й Тодор Давидов-Гринго. Певицата обяви, че с Гринго мечтаят за бебе. С тази цел тя е посетила УМБАЛ „Дева Мария“ на 18 септември именно заради това. През цялото време Тодор е бил неотлъчно до нея, съобщава „Флагман“
„Като семейство доходите ни са средни (каквото и да значи това, предвид факта, че издръжката на една фолк дива не е никак евтина, б.р.). Ще можем да платим 10-15 хил. гаранция“, обясни Софи Маринова.

[ad id=“225664″]
Разпитът на певицата приключи, сбед което последва пледоария на защитата – адв. Красимир Кацарски. Той каза, че полицията е направила клопка. Накарали Акиф да изтегли 5 хил. лв. Белязали са ги и после са спипали Сливков с парите до ресторант „Хепи“. Според Кацарски единствено показанията на Сливков не са достатъчни че Гринго има нещо общо. Това били единствените доказателства по делото.
Стана ясно, че до ареста Гринго бил много добър приятел със сина на Акиф – Иван, а Тодор Давидов категорично заяви пред съда, че е невинен.
Стефан Сливков поиска нов разпит. Той твърди пред съда, че е държан 20 ч. в полицейския участък в Айтос и са го накарали да натопи Гринго.
И двамата обвиняеми поискаха по-лека мярка – да бъдат освободени от ареста срещу парична гаранция.

http://BNews.bg


image0 (9K)