НАЙ-НОВИ:

Софи Маринова в паника! Гринго я плаши със смърт

Софи Маринова сериозно се бои за живота си, а причината е вече бившият й мъж Тодор Давидов-Гринго. Екс охранителят не спирал да заплашва любимата си, като стигнал и до крайности да отправя смъртни закани. Гринго казал на София, че жестоко ще я пребие или пък ще я залее с киселина, научи Lupa.bg от близки до фолк певицата.

Ромската перла и мачото са разведени от 2 месеца, като бракът им просъществува едва месец. Причината за развода е системен тормоз от страна на Гринго върху клетата Софи. Давидов заплашва ромската перла и сина й Лоренцо, че ще ги пребие. Той три пъти й чупи ръката, като последния бе едва преди няколко седмици.

Любопитна подробност е, че Маринова е успяла да убеди Гринго да ѝ даде развод чрез адвока Юристът буквално заплашил Тодор, че ако не даде доброволно развод, срещу него ще бъде пусната жалба за домашно насилие и това автоматично ще го прати отново в затвора. Сега ромската перла смята да пусне и жалба в съда срещу вече бившия си съпруг и се надява това най-после да го озапти.

Предстои да видим как ще се развие сагата, достойна за сапунен сериал.

Източник: BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
  Гвинейският полузащитник Ибрахима Конте ще бъде на пробен период…