Софи Маринова взе Мисис Баба за шаферка!

Ромската перла Софи Маринова избра носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева – Чачова, за своя шаферка. Фолк певицата и възлюбеният й Тодор Давидов – Гринго вече са готови с приготовленията за пищната си сватба, която предстои през март. Младоженците се похвалиха с луксозни халки, изработени от злато и черни диаманти. По план певицата ще е с две рокли, а шаферките ще блестят в еднакви тоалети – по идея на булката, писа „Телеграф“.

Софи и Гринго ще сключат граждански брак на 5 февруари. Шаферките ще са 4 на брой – Мис Баба Дони Василева – Чачова, нейната дъщеря Роси, кметицата на Владая Тони Иванова и близка приятелка на Софи.

Тортата ще е „царствена“, казва Маринова. „Ще пускаме гълъби, ще има много-много снимки“, с широка усмивка споделя певицата. На програмата са поканени голяма част от нейните колеги.

Бъдещото семейство си е наело и прислуга. „Има жена, която чисти стаите и подрежда, било то дрехи, бижута, сервизи. Аз успявам един път в месеца да си подредя сама нещата, затова имам нужда от помощник. Гринго обаче не обича друг да подрежда нещата му, дава само на мен“, споделя Софи.

http://BNews.bg


image0 (9K)