Софи Маринова вдига сватба с Гринго, Преслава и Павел им кумуват

Фолк дивата Софи Маринова и любимият й- Тодор Давидов- Гринго вдигат сватба. Кумове на младото семейство ще са колежката на Софка- Преслава и половинката й Павел. Щастливото събитие ще се състои на 24 март, разкри в тв предаването „Папараци“ Софи.

Тя сподели, че веднага щом Гринго е излязъл от ареста, двамата са искали да се венчаят, а също така и да си имат дете. „Претърпях една операция и трябваше да се пазя, но сега всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година“, сподели в ефир мечтата си отново да е майка. За пръв път Софи проговори и какво й е било, когато Гринго е бил в ареста.

„Не ми беше лесно. Чувах разни неща, непрекъснато ходех сама по участия, всеки ми говореше нещо, изнервях се и си го изкарвах на него. Абе всяка жена си е малко змия“, през смях заяви маринова. В предаването тя сподели и че когато за пръв път са я пуснали да види Гринго, двамата са плакали дълго време. „Имаше стъкло и телефон. И двамата плачем, никой не вдига телефона да говори. После Гринго ми каза да се успокоя и да вдигна слушалката. Ама пак не си говорехме много, Просто стояхме и си се гледахме така“, спомня си още от неприятния период на раздяла Софи.


image0 (9K)