НАЙ-НОВИ:

Собственикът на питбула иронично: Ям професори, по-вкусни са

В сутрешния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, собственик на питбула, нахапал професор в столичния квартал Овча купел, разказа своята версия за инцидента. По думите му, проф. Иво Панов е предизвикал ситуацията.

Ям професори, имам ужасен апетит към насъскване на питбули към професори. Не знам защо професори, по-вкусни са, каза иронично Бойков.

Препоръчвам на хората да се запознаят с кучешката психология. Не съм насъскал кучето срещу професора. Той предизвика ситуацията, не мога да върна нещата назад, заяви собственикът на питбула Слик.

Попитан защо кучето му е без намордник, Симеон Бойков каза: Нито едно куче тук няма намордник. Идваме тук, за да ги пуснем тук да тичат. Хубаво нещо е намордникът, когато не можеш да възпитаваш кучето си. Той насъска кучето си срещу моите. Кучето на професора – немска овчарка, също беше без намордник. Неговият намордник къде е, след като е задължителен по закон“.

Той заяви още уверено, че кучето му не е агресивно. Няма проблеми да го пусна и в детска градина без намордник, каза Бойков. Гледах Слик 10 дни. Мога съвсем отговорно да заявя, че кучето не е обучено да напада, каза жена, която разхожда домашния си любимец на същата поляна. Симеон Бойков заяви, че няма за какво да се извинява на проф. Иво Панов. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Слави Трифонов не зададе на премиера нито един неудобен въпрос,…