НАЙ-НОВИ:

Собственикът на питбула иронично: Ям професори, по-вкусни са

В сутрешния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, собственик на питбула, нахапал професор в столичния квартал Овча купел, разказа своята версия за инцидента. По думите му, проф. Иво Панов е предизвикал ситуацията.

Ям професори, имам ужасен апетит към насъскване на питбули към професори. Не знам защо професори, по-вкусни са, каза иронично Бойков.

Препоръчвам на хората да се запознаят с кучешката психология. Не съм насъскал кучето срещу професора. Той предизвика ситуацията, не мога да върна нещата назад, заяви собственикът на питбула Слик.

Попитан защо кучето му е без намордник, Симеон Бойков каза: Нито едно куче тук няма намордник. Идваме тук, за да ги пуснем тук да тичат. Хубаво нещо е намордникът, когато не можеш да възпитаваш кучето си. Той насъска кучето си срещу моите. Кучето на професора – немска овчарка, също беше без намордник. Неговият намордник къде е, след като е задължителен по закон“.

Той заяви още уверено, че кучето му не е агресивно. Няма проблеми да го пусна и в детска градина без намордник, каза Бойков. Гледах Слик 10 дни. Мога съвсем отговорно да заявя, че кучето не е обучено да напада, каза жена, която разхожда домашния си любимец на същата поляна. Симеон Бойков заяви, че няма за какво да се извинява на проф. Иво Панов. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Слави Трифонов не зададе на премиера нито един неудобен въпрос,…