НАЙ-НОВИ:

Собственикът на затъналия джип в разправия с концесионера на плаж “Перла”

“Това, което се изля за мен не е вярно. Джипът ми беше във водния коридор, където е забранено плажуването. Не е имало опасност за хората. И друг път джипът ми е затъвал. Тук идваме да тренираме с джетовете, като един тежи 500 кг, а с колата е по-лесно той да се избута във водата. Преди да се мине с кола се пита концесионер, който посочва откъде може.”

Това заяви  пред камерите на bTV Христо Щърбанов, собственик на затъналия на плаж “Перла” джип .

“Не се чувствам нарушител. Било ми е позволено от наемателя”, допълни той.

“Вечерта имаше бариери, начинът по-който господинът заявява, че се вкарва джет във водата не е верен. Тук на място има табела, която забранява моторни превозни средства към плажа”, заяви концесионерът на плажа Лъчезар Захариев.

“Снощи нямаше нито една табела, те са сложени тази сутрин. Не съм виновен, че някой не си е свършил работата”, отговори Щърбанов.

Представител на Министерството на туризма заяви, че при предишни проверки е имало табели, които забраняват моторни превозни средства на плажа.

“Ако се докаже вина, санкция ще има към концесионера. Но трябва предварително проучване. Санкцията ще е около 6000 лева. Предстои проверка на плажа и документацията”, разкри служителят на министерството.

Журналистът от БНТ Иво Никодимов публикува интересно видео със затъналия джип. Коментарът му към случката беше лаконичен: „Ето го батката с джипа и на видео. От днес е случката на Плаж Перла!“.
ВИДЕО Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) установи, че три дружества…