Снахата на Васил Божков аут от NOVA?

Снахата на Васил Божков е в разклатена позиция в телевизията, в която довчера свекърът й изсипваше по 20 млн. лв. на година. Ива Софиянска – Божкова е на път да изхвърчи от NOVA веднага след като скандалът около знаменитият й роднина отшуми.

Софиянска – Божкова се подвизава в съботно-неделните предавания на медията и прави интервюта с известни личности. Едва ли обаче ако беше редова репортерка щеше да издържи конкуренцията, коментират нейни колежки.

След като държавата реши да национализира лотарията на Божков, а самият него подгони с обвинения за ръководене на престъпна група, изнасилвания и убийства, NOVA ще загуби рекламните си договори, чрез които спонсорираше предаванията си. Реално Божков плащаше за безценния телевизионен труд на снаха си, но какво ще стане сега?, питат се хора от телевизинните среди, пише nie-jenite.bg.

Засега е сигурно, че телевизията не иска да влиза излишно в скандала със снахата на Божков и да я сваля рязко от ефир. Търсени са и други варианти, но Ива остава фаворит за червения килим за Оскарите и ще води специалното студио за Оскарите.

„Малко преди полунощ на 9 февруари по NOVA Ива Софиянска – Божкова и Мариян Станков – Мон Дьо ще потопят киноманите в атмосферата на Холивуд и кино събитието на годината. Заедно с едни от най-известните български актьори, продуценти и кино критици, водещите ще коментират актуалните новини“, съобщиха от NOVA.

Според вътрешни хора откакто скандалът гръмна, Ива Софиянска- Божкова не се е появявала в телевизията. Не е ясно дали дъщерята на Стефан Софиянски не е излетяла по спешност за Атина, където се предполага, че е синът на Черепа – Антон Божков. Снимка: NOVA

Blife.bg


image0 (9K)