НАЙ-НОВИ:

Слухове и страсти завладяха Созопол!

Слухът гласи: Пристигнала ли е Моника Белучи в Созопол, узна ЗАРАТА.

Кметът Тихомир Янакиев е отправил покана към световноизвестната холивудска звезда Лиам Нийсън, който пристигна в морския град за снимките на филма с работно заглавие Memory. Той е предложил гостоприемно два варианта – Нийсън да посети общинската администрация или ако желае неформална среща.

Екипът на  Лиам Нийсън са отклонили любезно поканата, като са обяснили, че графикът на снимките е много натоварен и са задължени да спазват стриктно ограниченията и контактите заради пандемията.

Актьорът е настанен в един от най-известните и луксозни хотели в Созопол. В 5-звездния комплекс пребивават и всички останали от филмовия екип, заедно с режисьора на лентата Мартин Кембъл.

Най-пикантната клюка, която върви в курортния град гласи, че малко след Лиам Нийсън е пристигнала и Моника Белучи. Градската мълва носи, че холивудската красавица е инкогнито и не желае да афишира присъствието си. До момента обаче никой не я е виждал, затова и мълвата може да се окаже измислица, пише Телеграф. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Писмото на премиера Борисов, с което подава оставката на кабинета,…