НАЙ-НОВИ:

Сложиха изкуствена става на Ламбо, изведоха го в интензивното

Операцията, за която трябваше да се сформира специален екип от софийски и бургаски медици, за да се гарантира успех за пациента Стефан Данаилов, е приключила около 18.30 часа на 22 август. Това става ясно от съобщение на МБАЛ „Бургасмед“.

Операцията бе извършена от съвместен екип от лекари от УМБАЛ „Софиямед“ и МБАЛ „Бургасмед“, ръководен от проф. д-р Андрей Йотов д.м.н. – Началник клиника по Ортопедия и травматология към УМБАЛ Софиямед, д-р Владимир Иванов – Началник отделение по Ортопедия и травматология към УМБАЛ „Софиямед“, д-р Анатоли Пацов – Началник отделение по Oртопедия и травматология на МБАЛ „Бургасмед“, д-р Людмил Върляков – Началник ОАИЛ към УМБАЛ „Софиямед“ и д-р Златко Янев – Началник ОАИЛ към МБАЛ „Бургасмед“.

Операцията премина стандартно без инциденти от хирургично и анестезиологично естество. Постави се изкуствена става по предварително определения план. Пациентът е стабилен за ранния следоперативен период. Изведен е в интензивно отделение за следоперативно наблюдение и мониторинг, се казва в прессъобщение до медиите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Климатолозите не очакват извънредни обстановки, а нормални температури Очаква ни…