НАЙ-НОВИ:

След 4 години тормоз: 5 бона глоба за маниак, преследвал Емануела

Глоба от 1000 до 5000 лв.грози преследвач на фолк дивата Емануела според законовите разпоредби. Делото срещу мъжа, който се представя с името Алекси и тормози певицата от четири години, е насрочено за 27 май в Районен съд Разлог. Напористият фен е с чисто съдебно минало и предложението на прокуратурата е обвиняемият да бъде освободен от наказателна отговорност и да му бъде наложено административно наказание.

Четири години въпросният човек преследва из цяла България, дори в Лондон Емануела. Последният път той е причакал в Банско след нейно поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещнат насаме. Именно това бе и моментът, в който звездата на „Пайнер” моментално подаде жалба в полицията. Районна прокуратура-Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София.

През месец юли по Закона за МВР обвиняемият е предупреден писмено с протокол да прекрати преследване срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил.

“Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък станаха нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя”, категорична Емануела. От вманиачения фен нямало отърване, защото дори и да го блокира в социалните мрежи той веднага си правил нов профил и започвал отново с тормоза, пише „Телеграф”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
В петък ще ви бъде трудно да запазите лоялност в…