НАЙ-НОВИ:

След четири години заедно Кера от “Пътят на честта” се обясни в любов на… мъжа си

Популярната актриса Силвия Петкова се обясни в любов на мъжа си режисьора Зоран Петровски. Повод за трогателната й изповед във фейсбук е 4-та годишнина от началото на тяхната романтична връзка.

“4! Четири Години! Преизпълнени с емоции! И хубави и лоши, и смешни и тъжни, и смислени и безсмислени! Но със сигурност пълни с Безкрайна Обич и много Страст! С обща мисъл как всичко да е По-Добро! Как да се Обичаме По-Добре! Как да се радваме взаимно По-Добре! Как да Бъдем По-Добри! Ти си моето Семейство, Зоки! Благодаря ти за Всичко, на което всеки ден мен учиш! Благодаря ти, че ме обичаш с всичките ми качества и недостатъци! Благодаря! ♥️ @Petrovski Zoran ♥️ Обичам те!”, написа звездата от “Пътят на честта”.

Силвия Петкова и македонецът Зоран Петровски са заедно от снимките на петия сезон на сериала “Под прикритие”, сниман през 2016 г., където той беше един от режисьорите.

Силвия ни е позната и от сериалите “Революция Z” и “Откраднат живот” както и от редица постановки в Театър “София”, пише Лупа.бг. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Отношенията между партньорите в една връзка са много сложни. Това…