НАЙ-НОВИ:

След “третата”, задържаха и “втората дясна ръка” на Божков тази сутрин

Дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков Веселин Балтов е арестуван преди минути в Сандански, пише struma.com.

Балтов е човекът, отговарял за сигурността на боса в продължение на години. Той е сред тримата най-близки хора на Божков. Припомняме, че днес две акции с участието на тежко въоръжено командоси и прокурори от Специализирана прокуратура се проведат в София.

При спецакцията в София, вероятно е задържан “третата дясна ръка” на Васил Божков

Рано тази сутрин стана ясно, че тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при главния прокурор и прокурори от Специализирана прокуратура са влезли и в къща в квартал “Симеоново”, където е задържан Славчо Марков, бивш служител на МВР, приближен до укриващия се в Дубай Васил Божков. Преди дни Цветомир Найденов заяви, че Васил Божков има не една, а три десни ръце, които му извършват мръсните поръчки. Това са Явор Хайтов, Славчо Марков и Веселин Балтов.

Ето какво написа преди Цветомир Найденов за шефа на охраната на Божков: ” Вeceлин Бaлтoв (нa зaдeн плaн) – шeф нa oхрaнaтa нa Вacил Бoжкoв. Нeгoвo изключитeлнo пoдcтaвeнo лицe в рeдицa фирми, нo нaй-вaжнoтo – кaтo oхрaнитeл и пocтoяннa cянкa нa Чeрeпa мoжe би e виждaл кaквo прaви Тoaлeтнoтo Чудoвищe пo жeнcкитe тoaлeтни в нoщнитe зaвeдeния”.

Blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
„С извинение за жаргона, това е като свински черва –…