НАЙ-НОВИ:

След психозата в Костенец, мъж извади оръжие на любимата си и съседите откачиха

Млад мъж стреля от двора на къщата си и стресна съседите си в с. Овчарци, община Сапарева баня. Изплашени от жестокото убийство в Костенец, хората откачиха.

Те потърсили помощ на тел. 112, пише struma.bg.

На място пристигнали две патрулки и блокирали улицата, на която живее стрелецът – безработният 30-г. Добрин Ф.

При обиска в дома му открили газовия пистолет, с който той стрелял. Причината станал пореден семеен скандал на Добрин с приятелката му, с която от 1 г. живеят на семейни начала.

Съседите на младата двойка често чували да се завихрят скандали между двамата. В петък вечерта се разразил скандал за пореден път. За да излее яда си, Добрин взел газовия пистолет, излязъл в двора и стрелял във въздуха, най-вероятно за да стресне любимата си.

Негови съседи коментираха: “Всеки ден слушаме какво става в Костенец и се страхуваме. Живеем на една улица, уж се познаваме от години, но никой не знае какво се върти в главата на другия”.

Добрин Ф. е задържан за 24 ч. в ареста в РУП – Дупница. Иззето е оръжието му. Той ще отнесе глоба за нарушаване на общественото спокойствие и наказание, ако се окаже, че пистолетът не е регистриран надлежно в полицията.

Добрин не работи, а жената, с която живее е магазинерка в местен магазин, издържат се с нейната заплата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
При взета проба за лабораторен анализ за целите на официалния…