След преживения ужас: Вижте какво възнамерява да прави този уикенд Стоянка Мутафова…

Темпото, с което Стоянка Мутафова, е в основата на влошеното й здравословно състояние. Каза си лошата дума, заяви в ефира на bTV дъщеря й Муки. Според нея върху здравето на актрисата се отразили честите пътувания със самолет и многото й ангажименти. Както вече писахме, Мутафова бе приета в понеделник по спешност в една от столичните болници. Към днешна дата състоянието й е стабилизирано.

„Преди много години съм ѝ казвала „спри”, но сега не го правя, защото става по-лошо”, разказа Муки. Въпреки това обаче работата в театъра е това, което поддържа майка ѝ жива и енергична. „Аз я виждам, когато тя се връща от участие, от представление, изглежда с 10 години по-млада”, заяви дъщерята на Стоянка Мутафова, наричайки майка си „Чарли Чаплин в рокля”. Според нея огромната любов, която хората изпращат към майка ѝ, повдига духа ѝ и я прави по-щастлива.

Муки разказа за тежкото изпитание, през което е минала. „Бях излязла и тя ми се обади по телефона и каза, че ѝ е лошо”, коментира тя и сподели, че веднага се разтревожила за майка си и повикала спешна помощ. Всъщност в този момент Мутафова си помислила, че ще получи инфаркт. Това заяви самата тя и разказа още, че причината за неразположението, което изпитала, било това, че предишния ден местила сама леглото си и вдигнала други тежки предмети. „Усетих, че направих беля”, коментира Стоянка и сподели, че в първия момент се уплашила, че ще умре. Според лекарите към момента няма опасност от инфаркт. Въпреки това Мутафова прекарала една вечер в интензивното отделение на болницата, където ѝ била направена операция. Още на следващата вечер актрисата се почувствала по-добре и дори споделила, че възнамерява да се включи в представление, което би трябвало да играе този уикенд в театър „Сълза и смях”.

Актрисата Стоянка Мутафова се възстановява изключително бързо след поставения й стент. Все още не е ясно кога Госпожа Стихийно бедствие ще бъде изписана от болницата. Лекарите са й препоръчали между 10 дни и 1 месец активна почивка. Веднага след това актрисата смята да се завърне на сцената с гръм и трясък, съобщи междувременно Нова телевизия.

http://BNews.bg


image0 (9K)