НАЙ-НОВИ:

След емоционалната реч на депутата Маноил Манев, негов колега обяви, че сестра му е заразена

Народният представител от ГЕРБ Маноил Манев изнесе днес емоционална реч от трибуната в парламентарната зала, с която се опита да вразуми опозицията и да ги накара да се замислят за сериозността на извънредното положение.

“Въобще не ни е важно в залата ще ходим ли с маски или не, ще се заразяваме ли или не. Но с какви очи ще гледаме хората? Ако някой от нас прехвърли зараза, болест смъртоносна, на някой гражданин, на някой чужд човек… Тогава за очите какво ще кажете? Ще си поръсвате главата с пепел? Файда няма да има от това”, обърна се той към народните представители.

Парламентът спря работа

“Утре сутрин като станете се погледнете в огледалото и си задайте въпроса: Господи, ако някой от моите познати легне на легло болен, аз вчера какви глупости говорих в Народното събрание”, препоръча Манев на колегите си депутати.

Малко след него, неговият колега от ГЕРБ – депутатът Лъчезар Иванов, разкри от трибуната, че сестра му е заразена с коронавирус и не може да гарантира, че вирусът не е стигнал и Народното събрание. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Преди дни се видях с моя състудентка и близка приятелка,…