Слави Трифонов учреди партия „Няма такава държава“ за 20 минути при закрити врата

Общо 20 минути и пълно мълчание. Така беше учредена днес партията на шоумена Слави Трифонов „Няма такава държава“.

Дошлите още предиобед учредители от цялата страна, бяха вкарани около два часа преди началото на заседанието зад вратите на сградата, в която беше събранието, а на излизане отказваха всякакъв коментар. Дори на въпрос кой е оглавил партията и кой ще е в ръководството, едни казваха: „Каква партия“, а други „Еййй забравих“.

Около половин час преди пристигането на Трифонов, делегатите влязаха да го чакат по местата си в залата, се виждаше през стъклените врати на сградата, строго охранявани от няколко охранители. Вътре не се допускаше никой без пропуск, издаден само за учредителите. По каквато и да било причина достъпът не беше възможен. Страничните входове също бяха строго пазени.

Трифонов дойде пет минути преди официалния час за начало – 14 ч. Пожела да не се срещне с медии и влезе през задния вход. По същия, а дори по още по-таен начин я и напусна след 20-минутното заседание. Като първоначално колата му беше докарана пред задния вход, вратата беше отворена, за да може той директно да се качи, но тъй като имаше няколко репортери, беше предприета тактика Трифонов да бъде изведен от друг вход и да не бъде дори сниман.

Цялата статия можете да прочетете в dnevnik.bg

 


image0 (9K)