НАЙ-НОВИ:

Слави Трифонов учреди партията си в медийна мъгла

Слави Трифонов учреди партия при медийно затъмнение. За около 15 минути приключи учредителното заседание на партията на Дългия в столичната зала “Rainbow Plaza”.

Журналисти не бяха допуснати в залата и дори в самата сграда. Делегатите бяха накарани да оставят мобилните си телефони в клетки за съхранение по време на събранието, това се  видя през прозорците на постройката. На излизане от сградата почти никой от тях не пожела да разговаря с журналисти. От откъслечните им думи се разбра, че Трифонов е председател на партията с предполагаемо име “Няма такава държава”.

“Досега вие мълчахте, сега ние ще мълчим”, каза един от излизащите.

По думите на делегат, който пожела да остане анонимен, Трифонов е говорил 3-4 минути. Казал, че не е доволен, че референдумът му за изборни промени е отхвърлен. Именно това го мотивирало да създаде партия и да влезе в политиката. За заместник-председатели и управително тяло на партията са избрани сценаристи. Делегатите и активистите са избрани, след като са писали до шоуто.

Скоро ще бъде публикуван списъкът с ръководството и общинските координатори на политическата партия. Всеки, който желае да се присъедини към формацията, ще може да се свърже с тях, пише trafficnews.

На учредителното събрание присъства и спортният журналист Крум Савов. Други популярни лица не са забелязани.

Пред залата имаше и привърженици на Слави, които не бяха поканени за учредяването. Един от тях е бившият военен Веселин Веселинов, станал популярен от участието си в реалити предаването “Фермата”. Той събрал около двайсетина подписа за учредяването.

“Има някаква логика да се прави подбор, за да няма провокатори”, каза Веселинов. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Учредителното събрание на партията на Слави Трифонов започна, съобщава "Труд".…