Слави Трифонов с любопитен коментар за това, което се пише за неговия политически проект

Шоуменът Слави Трифонов, който обяви в ефир политическите си амбиции, направи любопитен коментар в социалната мрежа на случващото се през последните дни в медийното пространство.

Водещият пожела успех на неговите политически опоненти, но се закани да изпълни това, което е казал на 31 юли, когато се излъчи и последното издание на „Шоуто на Слави“.

Ето какво написа във Фейсбук Трифонов:

„Миналата седмица „Шоуто на Слави“ слезе от ефир, след като 19 години се излъчваше по bTV. В последния епизод на предаването Слави Трифонов обяви гръмките планове, които има. А именно – да направи своя телевизия и партия, която ще се казва „Няма такава държава“. В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект.

Оттогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“.


image0 (9K)