Слави се появи в нов клип грохнал и състарен (ВИДЕО)

Новият клип на последната песен на Ку-ку бенд буквално шокира зрителите и феновете на дългия шоумен. И причината не е текста или музиката на парчето, а визията на Слави Трифонов. Много състарен, грохнал и адски изморен вид на гологлавия тв водещ, въпреки грима, се вижда във видеото.

[ad id=“225664″]

Потребители във Фейсбук отново подхванаха темата за здравословното състояние на Трифонов, което от години е тема на всевъзможни версии, кои верни, кои близки до истината, клонящи към мистериозна болест, която от години лекува в чужбина, но явно не може да овладее.

Самият Трифонов от години не крие, че има сериозни проблеми със зрението, получени вследствие на възпаление на нервите.

„За съжаление се появиха проблеми и в другото око. Засега те не са чак толкова страшни, не е хептен да не виждам, но имам проблеми и с другото око, които са от много време. Вероятно там някъде при кръстосването някои малки нервни снопчета са засегнати, но така че да не могат да бъдат видени нито от ядрено-магнитен резонанс, нито от скенер, защото просто нарушенията са твърде малки, тъй като това е много фина материя.

[ad id=“263680″]

Мен ми слагат сега много съдоразширяващи, кортизонови дори препарати, дори ми слагаха инжекции в окото за всеки случай. Процесът е може би обратим, а може да остане и така. Важното е да не се влошава. Ще ми бъде доста трудно да чета, почти е невъзможно да шофирам и т.н.”, призна тогава Слави в интервю за своето шоу. Той обаче така и не разкри каква точно е мистериозната болест, която му отне първо зрението, а след това му причини и сериозни проблеми с ходенето, заради които дори падна и счупи единия си крак.

Освен това той признава и, че изпитва сериозни болки в крака, който счупи, и в кръста също, заради което се налага да седи на стол. Прав му било абсолютно невъзможно заради жестоките мъки, които изпитва, когато е в движение.

Категорично обаче е ясно, че Слави не е в перфектна физическа и емоционална форма за новия сезон на шоуто си, което както вече анонсира, става на 18 години.

http://BNews.bg

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/2418814974801636/?t=215


image0 (9K)