НАЙ-НОВИ:

Скандал в ефира на bTV! Бареков прекъсна интервю и напусна студиото (видео)

Със скандал завърши гостуването на бившия телевизионен водещ и настоящ евродепутат и лидер на ББЦ Николай Бареков в предаването “Тази неделя” на bTV.

Водещата Жени Марчева започна разговора със забележката, че много се е смяла на коментар на Емил Кошлуков по повод снимка, на която се вижда как Бареков чете вестник “The Times”.

Коментарът е следният: “Един се снима пред пирамидите, друг – с Антонио Бандерас, трети – с Таймс. Все пак е хубаво да запазиш спомен за първото преживяване, не всеки ден виждаш пирамиди, Антонио Бандерас, или пък вестник…”.

По повод забележката на водещата Бареков заяви, че ще запази добрия тон и няма да говори за хора, които са били на “доста дебела заплата при него”. Бареков отбелязва, че “английският му е доста по-добър например от този на министър-председателя и малко по-лош от този на г-н Калфин”.

Марчева обаче продължи темата, като реши да изпита Бареков за познанията му по английски език. Поиска той да прочете изречение на английски и да го проведе, което той отказа да направи.

Марчева продължи да настоява, а Бареков каза, че или ще говорят по сериозни теми, или си тръгва и оставя зрителите “да се насладят на хубавите Ви баджаци тази сутрин”. Марчева изрази възмущението си от неуместната реплика, Бареков излезе, оставяйки водещата да подвиква след него “Николай, върнете се!”.

(видео): Николай Бареков напусна разгневен студиото на Жени Марчева

bTV / offnews.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Двама полицаи са убити, а други 19 души са ранени при…