Синът на Ахмед Доган изоставил синоптичка от Нова ТВ Гери Малкоданска след 5-годишна връзка

От живот на принцеса към неволите на Пепеляшка – така се е променило житието-битието на синоптичката от Нова телевизия Гери Малкоданска. Красавицата, която дълго време владееше сърцето на един от най-желаните ергени – Демир Доган, се е простила с лукса, откакто вече не живее със сина на Ахмед Доган, коментират из коридорите на медията.

През петте години, в които бившата манекенка красеше наследника на лидера на ДПС, Гери Малкоданска бе държана от приятеля си далеч от светския шум. Изключително рядко къдравелката се появяваше на модни събития, но за сметка на това всекидневието й бе подсигурено с разкош и всевъзможни удобства. Синоптичката например разполагала с кредитна карта с неограничен лимит, която най-редовно изпразвала из скъпите бутици не само в София, но и в чужбина. По време на престоите си край Босфора пък на свое разположение Малкоданска имала личен шофьор, гримьор, фризьор и кокетна яхта, с която да се наслаждава на тюркоазените води, които свързват Мраморно и Черно море.

Единственият проблем във връзката й с наследника на Сокола обаче бил този, че в семейство Доган настоявали Демир да им доведе снаха от тяхната вяра. Не че имали нещо против Гергана, напротив – тя била блестящо украшение за младия Доган, харесвали я най-вече заради това, че не била празноглава като повечето манекенки, умеела да готви и лично се грижела за голяма част от домакинството на Демир. Но и дyмa нe мoжeлo дa cтaва за брак, тъй като елeĸтopaтът на ДПС нямало да oдoбpи, aĸo Демир не взeмe мoмичe oт тypcĸo ceмeйcтвo. След като връзката й зацикли и не претърпя развитието, което Гери очакваше, а именно да се види снаха на Ахмед Доган, манекенката се смири с поражението и напусна дома на гаджето си.

Така обаче Малкоданска се раздели завинаги и с комфортното си всекидневие. Скъпарските екстри, които ползвала, като телефон със златно покритие и спортен „Мерцедес“, естествено не си заминали заедно с нея, а останали притежание на този, който е финансирал покупката им – Демир. От немското бижу за над 100 хил. лева през миналото лято синоптичката се принуди да се качи на доста по-скромния „Нисан Кашкай“, и то взет на лизинг.

От известно време обаче синоптичката спряла да идва на работа с кокетното джипче и ползвала услугите на Никол Станкулова, която играе ролята на личен шофьор на колежката си. Из Нова тв подозират, че Малкоданска не съумява да се справя финансово с всичките си разходи и лизинговата къща й е взела нисана заради необслужване на вноските.

След края на връзката си с Демир красавицата инвестира част от личните си спестявания в закупуването на апартамент, но понеже той също бил на кредит, предпочела да се лиши от разходите по джипа, за да изплати по-бързо жилището си. Освен всичко друго новото гадже на Гери Малкоданска, макар и уважаван архитект, изпълнил и няколко поръчки в чужбина, не разполагал с финансовите възможности на Демир Доган и не можел да й подсигури високия стандарт и великолепие, на каквото тя била привикнала.

Редовно се случвало синоптичката да не се оправя с финансите си и да остава без пари доста преди датата за заплати в Нова телевизия. Добре че в тези случаи насреща била Никол Станкулова. Сексапилната блондинка се отзовавала винаги когато приятелката й закъса и без да се замисля, я спонсорирала. Станкулова имала доста пари, заделени настрани. Покрай своето гадже – син на един от най-влиятелните банкери, Никол за разлика от Гери продължавала да си живее царски и спестявала своите възнаграждения от Нова тв.

Източник: ПИК


image0 (9K)