НАЙ-НОВИ:

Синоптичката Ева Кикерезова прибира 70 лева на час като медиатор

Красивата синоптичка Ева Кикерезова прибира хонорар от 70 лева на час като медиатор, е научил „Галерия“. Извън работата си в БНТ, една от най-привлекателните ни водещи се занимава с разрешаване на извънсъдебни спорове и се справя изненадващо добре с частната си дейност.

Ева работи към агенция, където се е специализирала в разрешаването на спорове за интелектуална собственост, медии и маркетинг. Таксата за лична тренинг сесия е 70 лева и в зависимост от сложността на казуса тарифата се покачва.

Кикерезова отскоро практикува като медиатор, макар че отдавна мечтаела да се занимава с това. Като майка на три деца обаче, дълго време нямала възможност да се реализира в тази сфера.

„Не искам повече наследници. Време е да отделя малко време за осъществяването на личните си планове“, зарече се Ева след раждането на третото си дете през 2018 г.

Въпреки голямото семейство и натоварения си график, синоптичката винаги залага на здравословното хранене и домашно приготвената храна. Неслучайно Кикерезова блесна с похвални умения в кухнята като участник в „Черешката на тортата“ тази седмица.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Димитър Рачков има нова интимна връзка, писа „Уикенд”, а ЗАРАТА…