НАЙ-НОВИ:

Сидеров: Делян Добрев е незаконен депутат

Той е най-уникалният случай в българския парламентаризъм, заяви лидерът на „Атака” в “Здравей, България” по Нова ТВ.

[ad id=”225664″]

„Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – депутат в оставка. Той си подаде оставката, Конституционният съд каза ясно, че тази оставка трябва да бъде приета, след което той се вкопчи в парламента и сега стои незаконен депутат”. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

[ad id=”238430″]

Той коментира интервю на Делян Добрев за „Здравей, България”, в което депутатът от ГЕРБ заявява, че „хипотетично „Атака” може да бъде заместена от ВОЛЯ”.

[ad id=”237001″]

„Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – депутат в оставка. Той си подаде оставката, Конституционният съд каза ясно, че тази оставка трябва да бъде приета, след което той се вкопчи в парламента и сега стои незаконен депутат”. Това заяви в ефира на NOVA лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Той коментира интервю на Делян Добрев за „Здравей, България”, в което депутатът от ГЕРБ заявява, че „хипотетично „Атака” може да бъде заместена от ВОЛЯ”.

[ad id=”236999″] „Като какъв се изказва? Ако е от името на ГЕРБ, ръководството на ГЕРБ да потвърди неговите думи. Ако се изказва самостоятелно, то тогава трябва да напусне парламента, той няма право да се изказва за нещо, което е сключено като коалиционно споразумение. А той размества партии. Не знам какво го движи този млад човек. Ръководството на ГЕРБ трябва да вземе отношение”, заяви Сидеров.

„Изобщо не ме интересува какво смята Делян Добрев, той не е фактор”, заяви още Сидеров.

[ad id=”236993″]

Лидерът на „Атака” даде за пример Истанбулската конвенция.

„Ръководството на ГЕРБ си беше подготвило гласуване, така че дори без нашите гласове тази конвенция да мине. Слава Богу лидерът на ГЕРБ осъзна, че това не е добре за тях”, коментира Сидеров.

Относно споровете с Цветан Цветанов, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, по различни теми – като Банско, например, или самолетите за военните, Сидеров заяви, че той им отправя „дружеска критика”.

[ad id=”218001″]

„Аз много съм патил в политиката и затова съм длъжен да им посочвам на партньорите си изкушенията и опасностите. Аз играя ролята на този, който ги насочва към истинските неща. В политиката трябва да правиш верните неща, защото хората иначе ще те заплюят”, коментира Сидеров. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Санкция ще получи фирмата, която почиства от сняг най-големия столичен…