НАЙ-НОВИ:

Сестрата на фаталната Диди: Тихомир я беше хванал за гушата

По информация на NOVA 24-годишната Даниела, известна в Костенец като Диди, опитала да скрие оръжието на престъплението, при което тази нощ намери смъртта си нейният приятел Тихомир.

Ножът обаче е бил открит от разследващите. Задържаната признала пред полицаите, че е бременна. Отскоро тя имала връзка с убития Тихомир. Бащата на детето ѝ обаче бил друг мъж, който живее в Германия.

За отношенията на Даниела и Тихомир пред NOVA разказва сестрата на арестуваната:

„Те днес се скарат, утре са в чудесни отношения. Там е силно казано отношения някакви да имат сериозни. И двамата са правили какви ли не глупости. Точно тогава, когато влязох, двамата бяха отново пияни и Тихомир я беше хванал за гушата. Аз полудях, а сестра ми каза „остави го, ние знаем какво си правим””, разказва Емилия, сестра на Даниела.

В ареста е и 18-годишният Георги Събев.

Убитият Тихомир и задържаната Даниела са били арестувани и преди.

„Назад във времето са имали най-различни прояви. По-скоро с битов характер за такива скандали”, обясни Петър Ценев, директор на РУ – Костенец.

До края на деня от прокуратурата ще повдигнат обвинение на единия от двамата задържани. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Станка Марангозова е говорила по телефона с баща си точно…