НАЙ-НОВИ:

Секс маниак вилнее в Бургаския затвор!

„Защо ме отхвърляш, аз съм ти началник, длъжна си да ми пуснеш. Не мога повече без теб! Не издържам! Много си красива!” – крещял в изстъпление главният надзирател Виктор Новаков и натискал сексуално в поредни дни две колежки, които са му пряко подчинени, е научил. Флагман.бг от отлично информиран източник, пожелал да запази анонимност.

41-годишният мъж е дългогодишен служител на Бургаския затвор, но от 1 година е повишен като главен надзирател и по думите на негови колеги – буквално се е самозабравил. Преди време той имал и други подобни прояви, но не са били толкова шокиращи като последните.

Тормоз в Бургаския затвор: Колежки на главния надзирател пропищяха от необуздания му нагон!

Според данни на източника Виктор Новаков директно атакувал две свои служителки – на 27 и на 25 години – младша инспекторка и инспекторка в затворническото общежитие в Дебелт. И двете твърдят, че ги насилил сексуално по един и същ начин в едно и също време с разлика от няколко дни. Преди това им изпращал sms-и, които те триели, защото се чувствали неудобно. Един ден обаче нагонът му вече станал неудържим и привикал едната инспекторка в кабинета си. Тъй като той е прекият й шеф, жената отишла веднага. Тогава Новаков се нахвърлил върху нея, разкъсал горната част на дрехите й и я целувал бясно по врата. Тя крещяла ужасена, а той продължавал, успял дори да я целуне по устата, но видял, че е уплашена, пуснал я и започнал да вика: „Защо ме отхвърляш, аз съм ти началник, длъжна си да ми пуснеш. Не мога повече без теб! Не издържам! Много си красива!”

Другата инспекторка се жалва, че Новаков я нападнал в общото работно помещение, като я издебнал по време на нейно дежурство и по същия начин скочил като разгонено животно върху нея.

Първоначално срещу Новаков е подадена жалба от инспекторката, последвана от младшата й колежка. Когато вижда, че други се противопоставят на поведението на началника, оплакване срещу него подава и трета жена, но за съвсем друго нападение. Това е домакинката на общежитието, която твърди, че е заплашена с нож от главния началник смяна. Хладното оръжие Виктор Новаков намерил в едно от помещенията на пандизчиите. Очевидно вбесен от наличието на нож, изтърван случайно от задържан, Новаков се нахвърлил върху жената, която е около 50-годишна, хванал я, започнал да я задушава, а с другата ръка сложил ножа с острието към врата й и крещял: „Заради Вашата немарливост отговори ми сега какво щеше да стане, ако ножът го държеше затворник”. Шокираната домакинка, която няма нищо общо със служителите под пагон, буквално била ужасена. Тя събрала смелост да се оплаче, когато видяла, че насилените сексуално колежки го правят.

В периода, докато вървяло разследването срещу него, Виктор Новаков получил порицание и излязъл във внезапен отпуск за 1 седмица. От събраните материали и доказателства по жалбите решението по думите на източника ни било категорично, че Новаков трябва да бъде дисциплинарно уволнен и отстранен от длъжност. Това обаче не се случило. Още в началото на октомври инспекторът е възстановен на поста си, но излиза в продължителен болничен. Наш източник твърди, че сред служителите в Дебелт има страх от поведението на този човек и той го е усещал.

Преди тази публикация Флагман.бг се е свързал с директора на затвора в Бургас Бранимир Мангъров. Той заяви, че проверката от страна на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” е приключила с дисциплинарно наказание, но отказа да съобщи какво е то, тъй като не било редно по правилник. Новаков бил възстановен на титулярната си длъжност като дежурен главен надзирател. Мангъров потвърди, че днес той е удължил болничния си, тъй като току-що бил разговарял с него.

Сред служителките в сградата за лишени от свобода Виктор Новаков е известен с прозвището „секс гуру”. Сексуалното му поведение до такава степен всява ужас у женската част на екипа, че някои от тях обмислят преместване в друг сектор, особено след завръщането на Новаков, разкриват пред Флагман.бг работещите дами под пагон.

Флагман.бг и ЗАРАТА приканват компетентните органи да вземат съответните мерки и да проверят случая от самото му начало, тъй като такова поведение на лице на държавна служба е абсолютно непристойно и неприемливо. Според информацията на нашия източник, Новаков дори се цели по-високо и в момента се подготвя да кандидатства в конкурс за разследващ полицай в ОДМВР-Бургас, затова и прави всичко възможно да потули миналото си като служител в затвора.

Радостина ГЕОРГИЕВА, Флагман Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Жесток секс скандал тресе затвора в Бургас, е научил ексклузивно…