Седмичен хороскоп за 12 – 18 август: Рибите с неотложни задачи, Близнаците да чакат пари

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете интересни и полезни за вас събития свързани с пари или документи важни за бъдещето ви.

Може да ви изненада една новина свързана с годеж, сватба или бъдещо майчинство. През тази седмица ще имате доста задачи за изпълнение. Много хора ще са склонни да ви помогнат, защото ви обичат или ви симпатизират.

Това ще бъде седмица, в която ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, от обществени или благотворителни мероприятия и др.

Мнозина от вас през тази седмица ще се наложи да помогнат на свои роднини или приятели с пари или с друг вид помощ.

През тези седем дни ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на роднина.

През седмицата ще ви изненада едно телефонно обаждане или писмо отдалеч.

Мъжете Овен ще имат достатъчно енергия и възможности да разрешат своите неприятности. Не се стремете да се харесате на всички, а се постарайте да отсъдите и действате справедливо.

Жените ще се наложи да напарвят преценка на някои събития от изминалата седмица и да коригират свои грешки или прибързани решения.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви се наложи да отделите повече внимание на приятел или роднина, които преживяват различни затруднения в живота си. Те определено ще имат нужда от вашата емоционална или финансова помощ, грижа, съвет или подкрепа.

През седмицата ще имате разговори, които ще изискат решения свързани с работа или някакъв вид прозиводство, услуги и др. Седмицата вещае емоционални събития свързани с деца или с млади хора.

През тези седем дни ще се случат интересни събития в семейството ви, които ще са в основата на промени в близкото ви бъдеще.

Седмицата ще бъде благоприятна за планиране и развитие на неща свързани с брак, събиране на семейство или роднини, след период на раздяла.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие, разрешаване или приключване на финансови дела и ангажименти, за получаване на пари или постигане на споразумение за по-добро заплащане.

През тази седмица ще ви зарадва неочаквана покана. Ще ви зарадват и новини свързани с приятели или роднини.

През седмицата избягвайте мрачни или досадни хора, които само ще ви натоварят с негативна енергия и загуба на ценно за вас време.

Мъжете Телец ще отделят голяма част от времето си за ремонти в дома, на личния си автомобил или на имущество, което техни роднини притежават. Това ще бъде благоприятна седмица за покупки на вещи или техника за дома ви.

Жените Ще трябва да излъчват повече ведро настроение, ако искат да се окажат на страната на късметлиите през тази седмица. В противен случай мрачното ви настроение ще ви донесе неочаквани проблеми и задълбочаване на вече възникнали такива.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате важни, понякога неприятни или досадни ангажименти свързани със собственото ви семейство или с роднини от близо и далеч.

Това ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически действия, за споразумение за по-добра издръжка (ако сте в такава ситуация) и др. Тази седмица може да ви разочарова или натъжи новина свързана с приятели, които живеят в друго населено място.

През тази седмица може да очаквате по-благоприятно развитие на ваши финансови дела, получаване на пари или документ, който ще ви осигури по-високи доходи.

Възможно е получаване на пари чрез банков превод, нова заплата или нов професионален договор.

През тази седмица ще имате възможности да развиете много по-добре вашите професионални или бизнес контакти.

Ще имате благоприятно време за разговори с ръководители, клиенти или бизнес партньори.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа, нова дейност или бизнес проект.

Мъжете Близнаци ще имат трудни разговори с мъж, който ще прояви упорство и инат по въпросите, които ще се дискутират в тези разговори. Неотстъпчивостта на тази личност ще ви ядоса и може да възникне неприятен или нежелан конфликт.

Жените ще са съсредоточени в развитието на финансовите си дела, които в този период ще имат особено значение за емоционалната и материалната им стабилност.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ви предстоят интересни или перспективни финансови отношения и ангажименти.

Разбира се, те могат да бъдат важни не само за вас, но и за вашето семейство или работа. През седмицата ще имате разговор или ще вземете решение, което ще ви ангажира с нещо в краткосрочен план.

През тази седмица ще имате ангажимент свързан с по-възрастни родственици или съседи.
Като цяло това ще бъде активна в социален план седмица.

Неочакваните неприятности, които евентуално ще възникнат сега ще ви накарат да направите някои промени в работата си или в отношенията си с определени хора.

Сега ще бъде важно да не реагирате прибързано или емоционално на всяка споделена с вас информация. Нещата определено ще имат развитие в най-различни посоки.

Мъжете Рак ще бъдат зависими в действията си от други мъже, които може да са роднини (баща, дядо, по-голям брат и др.) или ръководители на работното място (бизнес партньори).

Жените ще са емоционални, склонни към флиртове или нови приключения. Ще имате желание да се погрижите повече за себе си, за външния си вид и ще сте склонни да похарчите пари за козметика и нови дрехи. Любовта ще бъде благосклонна към вас, но не бъдете наивни.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, събитията през тази седмица ще имат важно значение за личния ви и семеен живот. Възможни са всякакви промени в доходите ви, в личния ви и любовен живот.

През тази седмица може да създадете ново приятелство, което ще ви донесе някаква изгода във важен за вас професионален или бизнес ангажимент. През по-голямата част от седмицата ще сте подвластни на странни, непредсказуеми настроения.

През тези седем дни ще възникнат различни поводи за събирания свързани с приятели или роднини.

През този период може да очаквате повече от обичайното срещи, покани или новини.

Ще имате благоприятна седмица за уреждане на важен за вас документ или договор. Възможно е получаване на важно предложение, което няма да е изненада за вас.

Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще дойдат от очаквани и неочаквани източници.

Избягвайте спорове и разногласия с трудни по характер хора или с такива, които не познавате.

Бъдете предпазливи с новите любовни запознанства. Не бързайте с важните решения свързани с любовния ви живот.

Мъжете Лъв ще предпочетат да прекарат повече време в дома си, пред телевизора наслаждавайки се на интересни спортни, политически или други предавания. Ще сте склонни да свършите и някои домашни задачи, свързани с ремонти или подобрения.

Жените ще имат желание да бъдат повече време с приятели, извън дома си в приятна обстановка или сред природата. В някои случаи това може да бъде противоположно на партньора ви желание и да възникнат противоречия и напрежение в отношенията ви.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще ви натовари с необходимостта да вземете едно трудно решение. От него ще зависи развитието на някои събития в семейството или в работата ви.

През тази седмица ще имате възможност да развиете нови професионални или бизнес контакти. Възможностите, които ще ви се дадат сега ще бъдат перспективни и не бива да ги пренебрегвате. През седмицата следете разговорите, които някой умишлено ще провокира с вас. Това ще бъде важен знак за вас, за да имате време за предварителна подготовка и нагласа за това, което е истинската цел на тези разговори.

Възможно е сега да получите покана за обществено мероприятие, културна проява и др.

През седмицата мнозина ще изпитат съжаление за нереализирано старо желание в личен или професионален план. Сега дори и да възникне такава възможност, обстоятелствата като цяло са променени не във ваша полза.

През седмицата може да вземете неочаквано решение да купите или продадете нещо.
Това ще бъде една успешна седмица за тези от вас, които са производители или търговци.

През тези седем дни може да имате неочакван импулс да направите нещо интересно за дома си: размествания, покупка на нова мебел или техника и др.
Може да поканите гости, без да имате специален повод за това.

Мъжете Дева ще приемат с неохота появата на нов човек в семейството или в работния си колектив. Като, че ли ще възникне първоначална неприязън, която впоследствие ще претърпи интересна промяна.

Жените могат да бъдат богините на седмицата, ако осъзнават силата и чара си и не ги използват за хитрости, манипулации и злонамерени действия.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица обърнете внимание на ваши неизпълнени досега ангажименти и задължения. Дори да нямате желание за тяхното реализиране, не ги отлагайте повече.

Това може да се окаже една интересна седмица, граница между две важни събития или решения в живота ви. Събитията сега трябва да се следят много внимателно, защото ще определят различни важни ваши действия или участия до края на 2019.

През седмицата е възможно да преживеете житейска раздяла с човек от кръга си роднини или приятели.

Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с наследство, но не и ако тяхното разрешаване трябва да бъде по съдебен път.

Сега за повечето от вас ще бъде важно да се запази психическа и емоционална стабилност, за да може да разсъждавате трезво и да вземате практични, мъдри решения.

През седмицата ще имате възможност да преживеете приятни емоции свързани с едно приятелско събиране или среща.

Любовният ви живот ще е интересен, но като цяло ще зависи от собствените ви настроения, емоции и понякога – капризи.

Мъжете Везни ще очакват информация, която ще им даде по-голяма яснота за събития, които в момента не могат да следят пряко.

Жените ще имате интересни разговори с жена, която ще изиграе важна роля в техния семеен или професионален живот. Възможно е да работите заедно или да започнете обща дейност.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ви бъде по-трудно да реализирате своите планове. Трудностите ще дойдат от неразбирането на вашите идеи и действия от хора, които са около вас. От вас зависи, дали ще игнорирате тяхното мнение или ще се откажете, поради нежеланието ви да влизате в конфликти.

През тази седмица ще имате очаквания за конкретни събития свързани с родственик, които едва ли ще ви изненадат.

Седмицата ще ви зарадва с разговор с мъж, който може да бъде по различни житейски и философски теми от живота.

През седмицата може да разберете за раздяла в семейството на хора, които са ваши роднини или приятели.

През седмицата ще преживеете емоционално една неприятна новина свързана с жена, която познавате.

През тази седмица ще да ви натовари един неочакван разход, който ще изиска преразглеждане на личния ви бюджет.

Мъжете Скорпион да избягват всякакви рискови действия особено при работа с машини, на необезопасени места или екстремни спортове.

Същото ваши и при шофиране, особено ако сте любители на високите скорости.

Жените могат да бъдат късметлиите на тази седмица.
Оставете съдбата да намери начин да ви изненада или помогне според нуждите ви.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате повече ангажименти и неотложни задачи за изпълнение. Те ще касаят вашия дом или работата ви, като и на двете места са вероятни важни промени или нови начинания.

Това ще бъде благоприятна седмица за строеж, основен ремонт, покупка или продажба на къща или имот, за различни подобрения в дома ви и др. На добри резултати ще могат да се надяват работещите в сферата на строителството и недвижимите имоти.

Сега е важно да знаете, че имате благоприятно време за бизнес и професионална реализация, стига да не се надявате на светкавични успехи.

През седмицата ще имате повече срещи или разговори с приятели или колеги, с които ще обсъждате различни ситуации на работното си място или в бизнеса си.

Сега обаче може да ви изненада една новина свързана със събитие в живота на човек, когото познавате. Ще ви изненада неочакваната промяна, която тази личност е предприела, вероятно след период на различни житейски неудачи.

По отношение на доходите ви, като цяло бъдете предпазливи.

Мъжете Стрелец ще преживеят ситуация свързана с паника, страх или уплаха. На проверка ще бъдат поставени ваши умения да реагирате или оцелявате при неочаквани обстоятелства.

Жените ще имат твърде много вътрешни съмнения относно правилността на предприетите промени или начинания в живота си. Възможно е да сте податливи на внушения от страна на хора с песимистична натура.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, през която ще възникнат благоприятни за вас възможности за реализация на заплануваните неща.

Сега ще имате благоприятно време за развитие във ваша полза на съдебно дело, за разрешаване на юридически казус, за промени и контакти с държавни инститиции.

През седмицата ще преживеете една приятна изненада.

Възможно е да възникне конфликт с жена, която не е задължително да бъде ваша роднина.
През тази седмица може да имате грижи свързани със здравето на роднина, който може да живее в друго населено място.

През седмицата бъдете много предпазливи във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитна институция и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете съвет или допълнителна информация.

През тази седмица ще имате деликатни отношения или отговорности с деца или с младежи.
Някои от вас ще трябва по-сериозно да се погрижат за здравето си. Вероятно имате някакви притеснения, но ще бъде по-добре да направите консултация с лекар за да получите професионална диагноза или съвет.

Мъжете Козирог ще са изпълнени с повече оптимизъм за развитието на своите проекти и планове. По-голямо влияние в действията ви ще окажат хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Жените ще планират действията си ден за ден. Няма да са склонни да гледат надалеч в бъдещето, защото ще осъзнават важността на настоящето.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете някои неочаквани събития свързани с родственици предимно от мъжки пол. Тези събития вероятно ще имат връзка с техния личен живот, но ще ви ангажират по някакъв начин.

През седмицата може да очаквате интересни срещи или разговори с жена от кръга ви приятели, съседи или колеги.

През тези седем дни ще присъствате на важно събитие от семеен или обществен характер.
През седмицата бъдете готови за всякакви изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, с финансови документи, кредит и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори свързани с по-добро заплащане. На по-добра сделка или повече продажби, могат да разчитат тези от вас, които са търговци.

През тази седмица ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или кауза.

През тези седем дни ще следите с внимание или с вълнение развитието на важна промяна в живота на дете или внуче.

Ако сте в процес на съдебно или юридическо дело очаквайте благоприятно за вас развитие.
Любовният ви живот може да се окаже непредсказуем тази седмица. Бъдете активни в търсене на партньор, ако сте несемейни и използвайте всички възможности: онлайн платформи, сватовница или брачен агент.

Мъжете Водолей ще имат благоприятна седмица за пътуване. Всъщност сега ще бъде по-важно да събирате информация от различни места, които смятате да посетите или към които проявявате интерес.

Жените ще са недоволни от атмосферата в дома си, където има повече напрежение или пък твърде много еднообразие, което вече ви уморява. Може би точно вие и точно тази седмица ще можете да промените нещо?

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се ангажирате със събитие, което има важно значение за ваша близка жена. Възможно е да възникне необходимост от подходящ подарък или официално облекло, ако събитието се състои на обществено място.

През седмицата ще имате неотложна среща или важен разговор, който ще изиска много търпение от ваша страна. За вас ще бъде важно да можете да изразите правилно мислите си, да не възникват недоразумения или да не бъдете погрешно разбрани…

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете. Целта на едно такова пътуване обаче ще бъде важна за семейството или работата ви. Пътувания с цел туризъм и почивка ще ви срещнат със забележителни хора.

Ако имате очаквания за парични постъпления през тази седмица, то нещата могат да се развият по неочакван за вас начин.

През седмицата ще възникнат разходи за дома, които в някои случаи дори да ви накарат да потърсите краткосрочен заем.

В емоционален план седмицата ще бъде сложна за любовни връзки, където има намеса на трето лице (любовен триъгълник). Избягвайте пряка конфронтация или нечестни действия. Ако нещо ви е дадено да го имате ще остане при вас, ако не – оставете го да си отиде…

Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното ви развитие. Ще имате възможност да постигнете конкретен успех или задоволство от свършена работа.

Мъжете Риби ще се зарадват на новина или документ от финансов характер.

Жените ще преживеят провал или загуба, които ще бъдат необходимост, за да ви освободят от ненужни ангажименти или хора.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)