НАЙ-НОВИ:

Светлозар Лазаров гръмна старозагорци с новина за изграждане на ислямистко училище в “Трите чучура-север”

Светлозар Лазаров гръмна старозагорци с новина тази сутрин в разговор с Антон Хекимян в ефира на бТВ. В Стара Загора се подготвя изграждане на ислямистко училище в квартал “Трите чучура-север”, близо до “Лозенец”.

Светлозар Лазаров, бивш Главен секретар на МВР и настоящ координатор на партия “Атака” съобщи, че през последните години на прехода православното християнско население в България е намаляло с 2 млн. души. Освен това в ислямизяцията сред циганското население се забелязва опасно увеличаване.

Лазаров зададе конкретен въпрос на Хекимян: Вие сте от Стара Загора, нали? Направете разследване кой и с каква цел е купил терен в кв. “Трите чучура-север” около декар и триста кв.м., който е непосредствено до ромската махала “Лозенец”.

Журналистът попита чий е този терен и кой планира да построи там ислямистко училище, на което атакистът отговори лаконично: “Времето ще покаже”…

Има финансиране за организации, много загрижени за интеграцията на ромите, заяви Свтлозар Лазаров. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Помните ли новият кмет на Сопот, младият Деян Дойнов, който…