Светлана Гущерова – бременна с ново гущерче?

Откакто е семейна, Светлана Гущерова не пропуска да натърти във всяко свое интервю, че мечтае къщата й да е пълна с детска глъч.

В края на февруари бившата плеймейтка дари Християн Гущеров с дъщеря, а в една от медийните си изяви тя даже натърти, че със съпруга й са си поставили за цел да няма голяма разлика между децата им.

И ето, че се появиха сериозни съмнения, че семейство Гущерови очаква втория си наследник. За това загатна едно от последните сторита на Светлана в Инстаграм. На временния кадър, който е онлайн само за едно денонощие, коремчето й е подозрително изпъкнало, видя HotNews.

Освен това, публикациите на Гущерова в социалната мрежа също навеждат на мисълта, че моделката крие нова бременност. От два-три месеца насам на всичките си снимки тя е с широки ризи или тениски, и заема пози, които прикриват областта на талията. Изключение правят кадрите с Азис от фотосесията за Хелоун, на които пресъздадоха филма „Хубава жена“. Но на тях с просто око се вижда, че талията на Гущерова е преминала през фотошоп-обработка. Не е тайна, че като модел Гущерова има мания да се снима, но в последно време не качва актуални снимки, а стари – от гръцкото й лято. Което е още по-съмнително.

„Аз страшно много обичам децата. Със сигурност искам две или три“, сподели неотдавна Светлата. С Гущеров сключиха граждански брак на 1 юли 2018 г. в присъствието на кумовете си Милена Пилева и Николай Кънчев, най-близките роднини и приятели. На 12 юли, когато младоженецът навърши 30 години, те събраха на пищно тържество 100 гости. Както е тръгнало, май скоро семейството ще полива и втори наследник.

hotnews.bg


image0 (9K)