НАЙ-НОВИ:

Само за ден три изнасилени момичета в Пловдивско

Три момичета са били изнасилени само за ден в Пловдив и областта. Жертвите са непълнолетни и са се обърнали за съдействие към органите на реда  няколко дни, след като се е случило.

Първото посегателство е станало край Куклен.

14-годишна била край града на разходка, когато я връхлита мъж и я изнасилва. Момичето се оплакало на майка си и заедно са подали сигнал в полицията. Оказва се, че жертвата и насилникът ѝ се познавали.  Младеж на 19 години от Куклен е извършил посегателството, пише TrafficNews.

Още едно момиче на 14 години е подало сигнал за сексуално насилие спрямо него.  Тя била на гости у свой приятел в Кършияка. В един момент обаче 19-годишният решил да задоволи нагона си,  без желанието на гостенката му.

Третото посегателство е станало в Стамболийски. 

Отново момче на 19 години е изнасилило, този път 16-годишна. Посегателството е станало през нощта в дома на насилника. Веднага след сексуалния акт жертвата се е прибрала у дома, разказала на родителите си какво е станало и потърсили съдействие от полицията.

Работата по всички случаи продължава. Уведомена е и прокуратурата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Народното събрание няма да работи днес. И третият опит беше…