НАЙ-НОВИ:

Руснак изгори децата си, за да не им плаща издръжката

В руския град Кузбас съдът се произнесе с присъда за отвратително убийство. Делото е било заведено срещу 39-годишен мъж, който не искал да плаща издръжка за децата си и заради това ги запалил и изгорил, пише blitz.bg.

Пожарът е станал още през 2005 година, но окончателната присъда е била произнесена едва сега. По данни на разследващите мъжът не искал да признава бащинството си, затова запалил апартамента на бившата си приятелка. Той облял предварително стените и пода със запалителна течност, за да е сигурен, че никой от хората вътре няма да се спаси. След като запалил апартамента, си тръгнал.

Майката все пак успяла да се измъкне от горящия дом, измъквайки от там майка си и двете си малки деца – 8-месечната Полина и 2-годишната Анастасия. Те обаче починали от задушаване часове по-късно.

След известно време майката изпаднала в кома, а бабата на малките деца починала от изгарянията си. Разследващите са убедени, че единствената причина за жестокото убийство са парите.

След раздялата с майката на децата си мъжът си хванал млада любовница и предпочитал да харчи парите си за нея, а не за дъщеричките.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Два дни, след като бе оправдан от Сената, президентът на…