НАЙ-НОВИ:

Рускинята Юлия Павликова е новата “Lady Universe”, подгласят й индийка и македонка

Рускинята Юлия Павликова се окичи с титлата “Lady Universe”, на световния конкурс, който се проведе у нас, в хотел Маринела и клуб Мегами, миналата вечер. Блондинката пребори конкуренцията от 21 момичета от цял свят, дошли да представят страните си.

Юлия е дългодишен модел и според запознати в момента дори има школа, в която обучава модели на всякаква възраст. Първа подгласничка на “Lady Universe” стана индийката Упасана Санкуар, а след нея се нареди представителката на Македония Фросина Блажеска. Трета подграсничка е представителката на Татарстан Айгул Зарипова, а четвърта сенегалката Ами Гуеие.

“Много трудно се организира световен конкурс, но съм щастлива, че за четвърта поредна година конкурсът е факт. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и честито на победителките”, заяви собственичката на конкурса Цвети Разложка, която блестеше в рокля на Христо Чучев.

Водеща на събитието бе Елизабет Метоева, която бе поверила стайлинга си в ръцете на Стоян Радичев.


Със специални награди си тръгнаха:

The best national costume- Корея
Lady photogenic- Италия
Lady Perfect body – Сенегал
Lady Frendship- Унгария
Lady Best Catwalk- Беларус


Сред журито бяха спонсори, партньори и кастинг директори. Специално за доброто настроение на всички с песен поздравиха присъстващите родната певица Цвети Радойчева и гръцката звезда Йоргос Ясемис. Сред публиката пък се открояваха Стефан Илчев и Лия.

Момичетата дефилираха в облекла на Cliche и Палома Фешън, а на финала получиха подаръци от “Refan”, “Megatan” и Desire Mark.

Официални патньори на конкурса бяха вината Верано Азур и цигари Corset.

Победителката и подгласничките си тръгнаха с ръчно изработени корони от Goto Jewellery and Diamonds.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 15 ноември (петък), от 11.00 часа, в Стара Загора…