НАЙ-НОВИ:

Ромска сапунка: Софи и Гринго пак се събраха

Любовният живот на Софи Маринова е осеян с много пикантни истории, подходящи за турски сериал. Ако се направи филм за нейните любови, то ще надмине сериите на “Дързост и красота”.
След поредица от скандали и развод два месеца след сватбата, както и жалби в полицията за тормоз, сега има нов обрат в отношенията на ромския славей и айтоския мачо. Седмица след като Софи ревеше в районното, че Гринго я заплашва с убийство, сега ги виждаме отново щастливи заедно.

Репортер на БЛИЦ научи от съграждани на Софка в Етрополе, че са ги засекли заедно. Веднага от медията са потърсили певицата за коментар, а тя този път е била видимо щастлива и с еуфоричен глас заявила: “Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци”, бил лаконичният отговор на Софка.

В момента двамата били в Етрополе на обяд. Певицата не скрила, че всички наоколо ги гледат с любопитен поглед и се чудят какво се случва с тях. “Любов ли бе да го опишеш”, засмяла се Софи на края на разговора ни.

Припомняме, че Софи подаде молба за развод само два месеца след сватбата. Тя заяви, че Гринго я тормози и след като ѝ счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел радушно новината и започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед. Сега обаче всичко между тях е пак същото, а нейните приятели не са изненадани от развоя на нещата, тъй като си я познават и знаят, че за любовта е готова и през ада да мине. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Българските туристи, блокирани на гръцкия остров Самотраки, могат да получат…