Родни звезди се женят за чужденци: Джаро има деца от японка, Лес Уелдън вкара Диана Любенова в Холивуд, Емилия залюби сириец

Родни артисти пристанаха на чужденци. Едни от най-големите наши звезди се похвалиха с луда любов, намерена извън граница, пише „Телеграф“.

Актрисата Лилия Маравиля с усмивка връща лентата назад припомняйки си за първата среща с Лука. „В едно заведение се запознахме. Опитваше все да ме сваля, но не се получаваше. Бях скептично настроена към чужденци. В този период имаше навсякъде едни ловджийки-момичета, които ходеха по заведения и си търсеха чужденец. Когато Лука ми се представи, нали съм възпитан човек, му отвърнах. И така без да искаме на същото място се срещнахме още няколко пъти“, разказва актрисата и допълва, че отношенията им са тръгнали на шега до един момент, който станали неразделни и заживели заедно.

Шефката на Вирджиния Рекърдс Саня Армутлиева омъжена за англичанина Тимъти Доудъл. Той прекарва голяма част от времето си в Берлин. Прави докторантура по немска философия. Дъщеря им Алма също живее там, въпреки че сега прекарва голяма част от времето си в България. Голямата дъщеря на Саня – Маргарита е в Лондон и учи социална антропология. Самата Саня пътуват непрекъснато, опитвайки се да ходи в Берлин поне веднъж седмично.

И докато животът на Саня и Тим не е често коментиран, любовната афера на екранния Джаро с японката е тема, която вълнува дори колегите на Билалов. Преди няколко години са японската му съпруга Санае обаче се разделиха. Според мълвата актьорът финализирал официално раздялата с жената, с която живееше в Париж. Това обаче до ден днешен не е потвърдена от самия него. Говори се че Михаил Билалов, който е един от най скъпо платените актьори у нас плаща петцифрена издръжка на жена си и на двете си дъщери. Освен това им оставил луксозен апартамент в Париж.

Диана Любенова е на върха на щастието със съпруга си – холивудския продуцент Лес Уелдън. Нейната адашка Диана Дафова е омъжена за бизнесмена Майкъл Батърфийлд, който е и неин изпълнителен продуцент.

Кичка Бодурова, Елена Петрова и Теди Кацарова се превърнаха в мишени за гърци. Първата любов на Кичка е австриец. Млада бургазлийка го среща в тежък период от живота си. За втори път известната вече певица се омъжва за архитекта Дани. След пет години съвместен брак го оставя. Трети и късметлийски се оказват Крис Зарпас, от когото има дъщеря Кристин-Жаклин. Актрисата Елена Петрова изживя луда любов с гърка Аристотелис Фотилас, но се разделиха подобно на Теди Кацарова, която също заряза гръцкото си гадже Димитрис.

Соня Васи замина да участва в конкурса „Мис Свят” в Англия през 1988-ма година, след което се мести в САЩ, където става първата българка снимала се със списание Плейбой. През годините името й се свързваше с различни мъже но накрая се ожени за бейзболистът Брейди Андерсън, от когото има дъщеря Бриана.

Син на име Даниел има Поли Генова, който роди от холандския си годеник. Двамата се запознават през 2016 година, виждат се за няколко часа, разменят няколко думи, но нищо повече. На следващата година се виждат на същото събитие и повече никога не се разделят.

В началото на миналата година моделът Ралица Иванова дари със син цветнокожия си приятел.

Бебе нови радост в дома на най-колоритната от благоевградски тризначки Любов. Тя роди дъщеря, която кръсти Виктория. Детето е плод на любовта й си турчин, който не е популярен в медийното пространство. Блондинката не публикува общи снимки със съпруга си, но стана ясно, че от година и половина живеят заедно в Англия.

Едни от най-любимите изпълнителки на попфолк сцената Емилия и Рени също са изживели тръпката да бъдат с чужденци. 36-годишната блондинка дори вдигна сватба с любимия й Жорж Башур. Сватбата на двамата провокира контрастни чувства в обществото, тъй като едва два месеца по-рано сириецът загуби сина си Феди.

Абсолютна противоположност на Елилия и Жорж са Рени и бившият й Борис Пилософ. Двамата се разделиха с шумни скандали и обвинения в медиите. Според Рени Борис й е изневерявал и вече има нова жена в живота му.

Внучката на Тодор Колев, която носи неговото име се омъжи в Англия. Актрисата Теодора Кулева замина за Острова, след като приключиха актьорските й ангажименти в сериала Откраднат живот. „Вече сме господин и госпожа Гууди“, похвали се актрисата.

Преди няколко години певицата Мариана Попова окончателно се раздели с италианеца Ханес, от когото има дъщеря Мария Магдалена, В момента нежната брюнетка живее и отглежда детето си плод на любовта и с екранния Левски – Веселин Плачков.

Рокаджийката Милена Славова през 1993 година замина за Англия Там имаше любов с Робърт, с когото дори се бракуваха. После обаче тя се завръща в родината, за да се отдаде на Тони – бащата на мечтаната й дъщеричка.


image0 (9K)