НАЙ-НОВИ:

Родителите на брутално изнасилената, бита и душена ученичка, разказват за ужаса, изживян от детето им

Родителите на 16–годишно момиче, изнасилено по жесток начин от 22–годишен мъж, разказаха пред „Здравей, България“ и Нова телевизия за ужаса, който е изживяла и изживява дъщеря им.

Припомняме: на 24-ти май Вчера Мездра бе ужасена от брутално изнасилване, при което едва не беше убита ученичка и само бързата намеса на спешните медици спасиха живота му. Цял ден в неделя полицията работи по тежкия криминален инцидент.
Инцидентът е станал след като 22-годишният Венцислав Йоханов е изнудвал 3 месеца момичето с нейни стари снимки. Родителите споделят, че са изчели вече заплахите и не могат да повярват в какъв ужас е живяло детето им и как е успяло до момента да се справи психически цели месеци.

Не издържайки повече, тя решава да се срещне с него и да сложи край на изнудването. Изнасилената девойка признава, че я е било страх и срам да бъдат показани нейни стари снимки и затова е мислела, че ако отиде при изнудвача си, всичко ще приключи.

Но вместо всичко да приключи, ужасът е започнал. Момичето е било душено, бито и зверски насилвано. Наложило се е то да бъде шито, защото е кървяло обилно. Днес девойката е в изключително тежко психическо състояние, а родителите са много притеснени от всичко.

Венцислав Йоханов още на следващия ден е бил приведен в следствения арест във Враца.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Нови над 250 кг кокаин са намерени в апартамент в…