НАЙ-НОВИ:

Роден поп певец бил изхвърлен в кофа за боклук и обявен за мъртъв като бебе

Захвърлен в кофа за боклук и обявен за мъртъв – така започва животът на младия поп певец Тихомир. Той разкрива своята тайна, за да прикове общественото внимание към табуто за осиновяване у нас.

Tихомир сподели, че е разбрал, че е осиновен, когато е бил на 7 години. Съвсем неочаквано до него се е приближила съседка и просто му е казала истината. “Толкова много се сринах психически, че не знаех как да възприема тази информация”, каза певецът.

Впоследствие успява да разбере и коя е неговата майка. Двамата се срещат, а Тихомир научава, че родната му майка всъщност го е мислила за мъртъв. “Нашата среща беше много спонтанна. Тя самата беше много объркана. Тя не подозираше, че съществувам. В деня на раждане са й казали, че детето е мъртво. Беше доста емоционално. Гледахме се, нямахме силата да си кажем нищо”, сподели певецът. “Аз й простих в момента, в който разбрах цялата история”, добави още той.

И беше категоричен, че най-много благодари на своите родители, които не са се отказали от него. Майка му и баща му са го открили до кофата за боклук и са чакали година, за да им бъде разрешено да го осиновят.

Личната си история Тихомир разказва и в песента “Аз съм тук”.

TrafficNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Поредно земетресение е било усетено близо до Албания, този път…