Родените на 22-ро число са с мощна енергия, но и тежки кармични уроци

Числото 22 дава мощна енергия на своя притежател и в същото време поема тежки кармични уроци. Хората родени на 22-ра дата или имащи период 22 в хороскопа си, (т.е. числото 22 каквото и място да заема в хороскопа ни) – неговото значение винаги се свързва с овладяването на тази мощна енергия, която носи и нейната трансформация в изграждането на позитивни, значими идеи, проекти, планове, стремежи.

[ad id=“225664″]

Числото 22 направлява, заставя родените да мислят съзидателно, градивно, да са активни, дейни и понякога вечно неудовлетворени от себе си. Независимо от сферата на своята работа, родените на 22-ра дата винаги се стремят да се изявят. Обикновено заемат ключови позиции и не остават незабелязани от околните. В зависимост от индивидуалния (личен) хороскоп на човека могат да служат на висши идеали или да са в служба на хората, човечеството.

За разлика от родените на други дати, 22 дата е изцяло прагматична, дейна, практична, стреми се да ръководи. Хората, които са родени на 22-ри, имат всички качества на числото 4, но са с много силно влияние на числото 2.

Tе се отличават с голяма неотстъпчивост, която е по-силно изразена при мъжете. Неслучайно сред представителите на силния пол има хора, родени на тази дата, който са с по 2-3 развода и няколко провалени сериозни връзки. Мнозина смятат числото 22 за мистично.

Родените на тази дата натрупват големи знания и работят добросъвестно. Те са много практични и дисциплинирани, но понеже не получават значителна подкрепа от колеги и близки, животът им е една постоянна борба. Тези хора се реализират отлично в политиката. Възможни са успехи и в бизнеса, но само ако открият партньор, който с помощта си да уравновесява характера им и да ги подкрепя безрезервно.

[ad id=“263680″]

Ако се научат да се владеят, да потискат поне малко своята нетолерантност, те могат да имат щастливо семейство и добри приятели. 22 са тромави в емоциите си и обичат трудно. Но когато обичат, са верни докрай. В сърдечните дела са най-за­висими, защото никога не се отклоняват от избрания партньор. Техният краен песимизъм обаче ги кара да се чувстват несигурни и оттам да ревнуват. Винаги подозират околните и поради то­ва губят повечето си приятели, защото никой не може да живее в атмосфера на постоянна подозрителност.

С числото 22 се живее трудно, защото има постоянна нужда да му се вдъхва увереност и самочувствие. Това може да коства голямо напрежение на околните, защото той е истински вампир, който смуче животворната кръв на техния дух. Болестите и оплакванията, от които е най-вероятно тези хора да страдат, са душевни, тоест главоболие, причинено от напрежение и депресия.

Скъпоценните камъни, носещи щастие, са перла и корал. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число, е мелхиор, който много успешно се съчетава със злато. Трябва да тежи не по-малко от 2 грама.


image0 (9K)