НАЙ-НОВИ:

Репортер от телевизията на Слави с провокативни въпроси към Борисов

На редовния брифинг на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса в 8ч. днес присъства и премиерът Бойко Борисов, който отговори на много журналистически въпроси.

“САЩ въздишат и ги е яд, че се забавиха в мерките. Ако сравнявате България с Германия и Южна Корея само ни правите реклама. Това, че съумяхте да ни сравните с Бавария, която има БВП колкото целите Балкани, ми прави удоволствие, заяви премиерът Бойко Борисов.

Последни данни от Щаба за заразата у нас към 8 ч. на 8 април

“Няма да слушам, че някой ме е питал нещо и съм избягал. Севда, седни си на мястото! Ако не седнеш, ще те изгоня. Тръгни си”, се обърна към пиарката си Севдалина Арнаудова премиерът, който отговаряше на предизвикателни въпроси на репортер на телевизията на Слави Трифонов 7/8. Той бе запитан защо е тестван той и депутатите, но не и медици от Спешна помощ.

“Ако не се бяхме затичали по заводите и нямахме герои тъкачи и шивачи, щяхме да ходим с найлони, защото няма от света откъде да дойде”, така коментира облеклата на родните медици премиерът , когот репортерът на Слави попита, че на медици са раздадени защитни облекла от 1986 г.  “И аз мога да пея песни, но е трудно да ръководиш държава. И аз съм певец, не лош”, приключи темата Борисов.

“Всяка минута нося лична отговорност за всяко решение в държавата. Със сигурност взимам по-тежки решения от хората на първа линия”, каза Борисов.  “Ако не е осигурено на хората на първа линия необходимото, което съм казал да се направи, нека да отговори Мутафчийски”, добави министър председателят.

Борисов с важна информация на брифинга в 8 ч. на 8 април

“Ние с доц. Мангъров сме добри приятели. Сестра ми от много години работи с него. Не ми е приятно в обществото да се мисли обратното”, поясни премиерът.

“Моят приятел Борис Джонсън беше много смел. Всяка сутрин гледам състоянието му. Сега обаче е на кислородно дишане. Както казва Тръмп, интензивното вече не е хубава работа. Някъде започнаха да говорят за отхлабване на мерките. Всеки ден си говоря с Курц – той казва “Ще пуснем евентуално, за един ден, след 2-3 седмици”. Това звучи като психотерапия за успокоение на хората. Както виждате, в едните дни има пикове, после успокоение и после хоп, умират 1000 души”, каза още премиерът. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Ивермектинът е силно токсичен и при предозиране може да има…