НАЙ-НОВИ:

Рачков с ново гадже, представил я на Халваджиян

Новата година донесе и нова любов на Димитър Рачков, а бившата му изгора Мария Игнатова явно вече е напълно затворена страница, поне ако съдим по скорошните снимки на новата изгора на тв водещия.

Красавицата, която привлече вниманието на Рачков е знойната блондинка Анита Димитрова от Хасково, която подозрително много напомня на Мария Игранова, макар за разлика от Игнатова да има множество корекции по себе си, включително и силиконов бюст. По-позната в родните шоу среди с участието си в “Мис Плеймейт” 2017.

Връзката между двамата явно се задълбочава, защото наскоро Анита и Рачков бяха на романтична почивка на Малдивите, където са се насладили максимално един на друг. Именно на 5-звездната ваканция шоуменът е представил новата си възлюбена на шефовете си – Маги и Джуди Халваджиян, пише “Уикенд”.

И както е тръгнало като нищо Димитър Рачков да ни изненада с някое спонтанно предложение за брак, защото вече е приютил в дома си знойната блондинка, с която се запознава преди около 3 месеца по време на снимки за новата песен на братя Аргирови “Ние”.

Във видеото към песента участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. Статистка е и Анита Димитрова.

Освен на еротични конкурси, едрогърдата блондинка се е изявявала и като манекенка в агенцията със спорна репутация, пише още изданието.

show.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Берое официално привлече в редиците си  осмо ново попълнение преди…