НАЙ-НОВИ:

Разследват показното убийство в Бургас, блокирани са главните пътища на входа и изхода на града

Продължава разследването на стрелбата в Слънчев бряг снощи вечерта, при която беше убит собственик на казина, а млада жена е в изключително тежко състояние. Лекарите в бургаската Окръжна болница се борят за живота й.

 

По първоначална информация разстреляният е Коста Николов, на 55 г., собственик на най-малко 5 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър и Нова Загора, съобщава бТВ. Той е починал на шофьорското място в колата си след няколко попадения от упор, като се предполага, че куршумите са дошли от друг автомобил, с който килърът е избягал.

Директорът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов е посочил, че сигналът за стрелбата на входа на комплекс „Сън Вилидж” е получен в 21:10 ч. На място са намерени множество гилзи. Ранената е пътувала на предната седалка до шофьора. Тя е родена през 1996 г., като по последна информация е била оперирана през нощта.

МВР работи по няколко версии, сред които е и такава за личен мотив.

Блокирани са и главните пътища на входа и изхода на Бургас. Иззети са записите от видеонаблюдението в курорта. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Максималните температури ще са между 29° и 34°, в София…